Lángszóróval égetett LMBTQP könyveket a republikánus jelölt

Javában pörög a kampány az amerikai választások előtt, ahol Missouri államminiszteri posztjára pályázik a republikánus Valentina Gomez. A 24 éves jelölt egy olyan kampányvideót tett közzé, amelyben lángszóróval gyújtotta fel az LMBTQP közösséget érintő könyveket, számol be róla az NBC News.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a normalitásért harcoló HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

„Ezek a könyvek egy Missouri állambeli közkönyvtárból származnak. Amikor hivatalban leszek, el fogom égetni őket.”

A videó végén egy gépfegyverrel pózoló Gomez kampányfilmjét az Instagram szinte azonnal törölte, az X pedig korlátozta a poszt láthatóságát, és azt a megjegyzést tette hozzá, hogy a videó „sértheti az X gyűlöletkeltő magatartás elleni szabályait”. A felvételek szerint a “Queer: The Ultimate LGBTQ Guide for Teens” és a “Naked: Not Your Average Sex Encyclopedia” című könyveket égette el Gomez.

Maicoll Gomez, a republikánus jelölt bátyja és egyben kampánymenedzsere e-mailben elküldött közleménye szerint az üzenet egyszerű: „Homoszexuális akarsz lenni? Rendben, legyél homoszexuális. Csak ne csináld gyerekek közelében! Ne tegyetek könyvtárakba könyveket a gyerekek szexualizálásáról, befolyásolásáról és megrontásáról. A gyerekeknek matematikát, természettudományokat kell tanítani, fejleszteni a szociális készségeiket, az erőnlétüket, miközben meg kell védeni az ártatlanságukat. Nem pedig olyan ideológiákat tanítani nekik, amelyeket a radikális baloldal szeret a gyerekekre erőltetni. Ellenzem a gyerekek jelenlétében tartott drag show-kat, a szivárványzászlókat az osztálytermekben, a névmásokat használó tanárokat, a nemeket „megváltoztatni” akaró embereket, és azokat, akik még azt sem tudják meghatározni, hogy ki a nő. Ha a nemi szervek nem határozzák meg a nemet, akkor azok eltávolítása hogyan erősíti meg azt?” A kampánymenedzser ezen túl nem kívánt reagálni azokra a kritikákra, amelyek a nácik könyvégetéséhez hasonlította Valentina Gomez kisfilmjét.

Kathy Belge, a „Queer: The Ultimate LGBTQ Guide for Teens” című fiatalok agymosására szolgáló propagandakönyv egyik szerzője szerint az amerikaiaknak aggódniuk kellene amiatt, hogy egy közhivatalra pályázó jelölt nemcsak azt gondolja, hogy a könyvégetés elfogadható, hanem azt is, hogy ez segít neki a megválasztásában. Belge hozzátette, hogy az LMBTQ tizenévesek sebezhetőek. Igen, sebezhetőek, és ezért kell az aljas propagandistákat minél messzebb tudni tőlük.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Törökország egy sorozatban mutatja be, az LMBTQP sötét oldalát

(Humen nyomán Szent Korona Rádió)