A Mi Hazánk parlamenti vizsgálatot kezdeményez, Vona Gábor feljelentést tesz a Rogány-ügyben

A Mi Hazánk és Vona Gábor is tett lépéseket Rogán Antal propaganda, titkosszolgálati, intéző mindenes miniszter napvilágra került viselt dolgai miatt. A legarrogánsabb kormányember viselt dolgairól, akinek kezében brutális hatalom összpontosul és a háttérből sakkozik, Varga Judit volt férje, Magyar Péter nyilatkozott. Állítása szerint Rogán döntötte el, hogy nem kell kommunikálni az elmúlt évek legsúlyosabb botrányában… de ezenkívül konkrét bűncselekményekről is lerántotta a leplet. A nagy port kavaró interjú ide kattintva nézhető meg.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával egy büszke Magyarországért küzdő HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

A Mi Hazánk vizsgálóbizottságot kezdeményez, hiszen Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter korábbi férje, aki maga is magas állami pozíciókat töltött be, rendkívül súlyos vádakat fogalmazott meg Rogán Antal propagandaminiszter személyével kapcsolatban, amelyek, ha igaznak bizonyulnak, Rogán Antalnak nincs helye a közéletben – írja bejegyzésében Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese.

A Mi Hazánk kezdeményezésére felállítandó vizsgálóbizottságnak tisztáznia kell többek között:
-Rogán Antal érintettségét a végrehajtómaffia-botrányban, azt,
-hogy visszaél-e a titkosszolgálatok irányításával, és azokat személyes, illetve pártcéljaira törvénytelenül használja-e,
-a kormányzati kommunikáció működtetése során milyen mértékű túlárazásokat eszközölnek.

A propagandaminiszternek felelnie kell. A közelgő európai parlamenti választáson az embereknek is lehetőségük lesz véleményt mondani erről a velejéig korrupt rendszerről. A Mi Hazánk továbbra is elkötelezett a nemzeti értékrend, a magyar családok és hazánk függetlensége mellett.

Vona Gábor feljelentést tesz

Hivatali visszaélés és költségvetési csalás bűncselekmények elkövetésének alapos gyanúja miatt hétfőn feljelentést tesz és egyben az Integritás Hatósághoz fordul Vona Gábor pártja, a Második Reformkor Magyar Péter vasárnapi interjúja alapján.

A Diákhitel Zrt. volt vezérigazgatója – Varga Judit volt férje – a Partizánnak többek között arról beszélt, hogy a Balásy Gyula vezette, NER-es reklámcég a piaci árhoz képest három vagy akár hatszoros áron dolgozik, ráadásul nem is voltak elégedettek a munkájával, ezért Magyar nem akart velük dolgozni. Ekkor azonban kapott egy telefonhívást Nagy Ádámtól, Rogán Antal kabinetfőnökétől, hogy ha nem írja alá a szerződéseket és a teljesítési igazolásokat, annak következményei lesznek. Magyar Péter ezután úgy döntött, hogy maga távozik a posztról.

(24.hu, kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)

Rogánnak mennie kell! Üzeni Varga Judit exférje, aki kitálalt a Fidesz belső viszonyairól

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is