Kiilleszkedettek támadtak a biztonsági őrökre egy borsodi falunapon

A kép illusztráció.

Két férfi ellen emelt vádat a Kazincbarcikai Járási Ügyészség, akik tavaly egy borsodi falunapon hőbörögni kezdtek, mert nem maradhattak a helyszínen zárás után. A viselkedésükből következtetve cigány elkövetők kerítéslécekkel és fél tégla nagyságú kövekkel támadtak a biztonsági őrökre

Támogasd adód 1%-ával a cigánybűnözés ellen küzdő HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

A vádirat szerint a vádlottak 2022. augusztus elején az esti órákban, egy borsodi településen az iskolaudvaron tartott falunapon vettek részt. Késő éjszaka a rendezvény befejeződött, azonban a vádlottak és két ismeretlen társuk a biztonsági személyzet felszólítása ellenére sem akartak távozni.

A vita során kimentek az utcára, de folyamatosan szidalmazták a biztonsági őröket, majd egy kerítésből méteres hosszúságú léceket feszítettek ki, azokkal fenyegették őket, majd

Fél tégla nagyságú köveket szedtek fel, amiket az ekkorra már velük szemben láncban felálló biztonsági őrök irányába dobáltak.

Senkit nem találták el, mert az őrök kitértek, majd odamentek a vádlottakhoz és elvették tőlük a náluk maradt kerítés léceket, így a vádlottak felhagytak cselekményükkel és eltávoztak a helyszínről.

Az ügyészség a büntetett előéletű és más ügyben szabadságvesztés büntetésüket töltő vádlottak közül az egyik vádlottal szemben börtön büntetést és közügyektől eltiltást, míg a másik többszörös visszaeső vádlottal szemben fegyház büntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható – tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség.

Az elkövetők tipikus cigány viselkedéséből, csoportos agressziójából és büntetett előéletükből látatlanul is joggal feltételezhetjük hogy cigányok voltak.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Nap képe: cigánytelep lego

Cigányoknak tilos a belépés

15 ezer forintért törte el egy idős férfi vállát a fiatalkorú cigánybűnöző

(Elemi nyomán Szent Korona Rádió)