Ezt magyarázzátok ki zsidókeresztények: kurválkodva gúnyolta Krisztus keresztre feszítését egy gyermekműsorban a zsidó

A zsidó-kereszténység áltanításánál egyoldalúbb kapcsolatról nem is beszélhetünk, hiszen maguk a zsidók bizonyítják folyamatosan, hogy nincs közünk egymáshoz. Alább egy izraeli gyermekműsor története, melyben Krisztus keresztre feszítését gyalázták meg. 

Adód 1%-ával ellensúlyozhatod a cionista propagandát, támogasd a HVIM-t!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Izraelben a gyermekcsatornákon sugároztak egy sorozatot, mely a “Toffee és Gorilla” címen futott.  Két karaktert vonultattak benne fel, a hiányos öltözékű Toffeet (Dawn Rosenzweig) és Gorillát, a bábu majmot. A hivatalos narratíva szerint ők különböző kalandokban és a fiatal közönség számára hasznos tevékenységekben vettek részt.

Mi is történt azonban a valóságban? Alapból az is kérdéseket vet fel, hogy egy gyerekeknek szóló műsorban mit keres a hiányos kinézetű nő, de emellett most menjünk el.

A gyerekműsorról túl sok információt nem találunk, de az biztos, hogy a lentebb tárgyalt epizódot 2011-ben még sugározták. Mielőtt a legfelháborítóbb részre térnénk, kettő, az interneten fellelhető epizódról is szót kell ejtenünk. A “viráglelkű” zsidók minden velük kapcsolatos negatív vélemény után azonnal antiszemitizmust kiáltanak. Azzal természetesen semmi gondjuk nem volt, hogy legfőbb szövetségesüket, az USA-t kifigurázó részben a négereket pejoratívan illették (ugye, a zsidó kétszínűség…). Egy másik rész ami elérhető igen megdöbbentő, ez “Sex” címen fut. A címből ki is találhatjuk, hogy mire okítják a gyermekeket. A nyitójelenetben Toffee egy vibrátort dug például a gorilla fülébe, majd óvszereket húzva a kezére kezdi el simogatni a bábot.

Térjünk viszont át arra a részre, mely miatt cikkünk megszületett. Zsidó-kereszténységről prédikálni nagy divat lett az utóbbi évtizedekben, október 7-e óta pedig szinte eretnekségszámba megy a zsidókról bármi rosszat is mondani. Pediglen a keresztényeknek semmi dolguk nincsen a judaizmusban megragadt krisztusgyilkosokkal. Ezt ők maguk mutatják meg, ugyanis az ominózus részben Jézus keresztre feszítésén gyalázkodnak, miközben a bikinis nőszemély egy keresztre szegezi fel a majmot, addig szimbolikusan arról is tanúbizonyságot tesz, hogy Krisztus követői a majmok szintjén vannak.

Történelem lecke Toffeeval és Gorillával, kezdi a műsor.

Azért jöttünk ma hozzátok, hogy a zsidó emberek történelméről meséljünk nektek az elmúlt időktől egészen a jelenkorig. A mai napon Jézus keresztre feszítéséről fogunk beszélni. Hallottál már Jézusról? – kérdezi Toffee a majomtól.

Hallottam róla, egy becsülnivaló ember -feleli a majom. 

Nem, Jézus a zsidó emberek ellensége volt. Keresztényekké akart minket tenni – feleli a riherongy. Bár vannak jó keresztények, a zsidók számára ez szörnyű veszélyt jelent, fenyegetést jelentenek a zsidó nép békéjére – folytatta a közönséghez fordulva.

 – Asszimilálódni akarok! – üvölti a majom.

Tudod egyáltalán, hogy mit jelent asszimilálódni? Azt jelenti, hogy egy gójjal (marhával) baszakodunk; ez nyilvánvalóan nem az, amit mi akarunk. (…) Jól van kedvesem, ha ennyire szereted Jézust, akkor el kell játszanod Jézust. 

A képváltás után a majom mint Jézus mutatkozik be, a nő pedig mint Júdás. A majom kifejti, hogy azért akar keresztény lenni, mert akkor disznót ehet, ezután Toffee halálra ítéli, hiszen hogy merészeli azt, hogy el akarja téríteni az igazhitű zsidókat. A gúny innen hág a tetőfokára, miközben szegeli a majmot a kereszthez, az Jézus szavait üvölti: “Istenem, miért hagytál el engem?” “Te egy náci vagy Jézus, egy náci” – jön a válasz azonnal a “színésznőtől”. Majd a Jézus által véghezvitt csodák gyalázása következik, miközben a majom félelemtől reszket; például azzal, hogy azt állítják, Jézus tücsköket változtatott sütikké… “Ez csak egy szög te gyáva” – szúrja oda erre Toffee; majd röhög tovább miközben szegeli, és még arcon is veri a majmot a kalapáccsal. Ezután már csak a halál pillanatának gyalázása következik…

Ez Izrael igazi arca, ez a zsidók igazi arca, nem a megjátszott jópofizásaik. Ezekkel kellene nekünk bárminemű közösséget vállalnunk? És nem, ez nem egy elszigetelt eset, hiszen Izraelben mindennapos a keresztények vegzálása:

Keresztényellenesség Izraelben – Nyílt gyűlölet uralkodik (Frissítve)

 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

(Szent Korona Rádió)