Ezek tényleg nem normálisak! Népirtásról adtak ki társasjátékot Izraelben

Egy interaktív játék, amelyet egy izraeli jobboldali konferencián osztottak ki, amelyen miniszterek és parlamenti képviselők vettek részt, új héber neveket javasol a gázai városrészeknek, valamint arra szólítja fel a játékosokat, hogy “Gyere, építsd fel a házad Gázában!”.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Egy izraeli konferencia küldöttei, akik a Gázába az izraeliek visszatelepítését szorgalmazták, egy olyan társasjátékot kaptak, amely látszólag lehetővé tette a játékosok számára, hogy feltérképezzék, hol fognak új otthonokat létesíteni az enklávéban, miután azt elfoglalták.

A “Gyere, építsd fel a házad Gázában!” című játék Gáza különböző városrészekre osztott alaprajzát ábrázolja, héber nevekkel és magyarázatokkal az egyes városrészek jelentéséről.

A játékkal az “Izrael győzelme” konferencián lehetett találkozni, egy olyan rendezvényen, amelyet vasárnap Jeruzsálemben rendeztek cionista izraeli politikusok, aktivisták és egyházi (zsidó vallású) személyiségek.

A konferencián 11 kabinetminiszter és 15 koalíciós parlamenti képviselő vett részt.

A játékban a játékosok a nevükkel ellátott ház alakú fakockákat helyezhetnek a beépíteni kívánt városrészekben. Ezek között szerepel a “Gázai Hősök Negyede”, amelyet a Shujaiya negyed romjain fognak létrehozni. Becslések szerint 300 ember halt meg egyetlen izraeli csapás során, amely tavaly decemberben ért itt egy lakótömböt.

A zsidók gátlastalanságát és brutalitását is jól mutatja ez a társasjáték, hogy míg gyermekek ezreit bombázzák le, addig jókat szórakoznak “játékok” felett…

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Kórházban fekvőket gyilkoltat le Izrael

(Middle East Eye nyomán Szent Korona Rádió)