Izraeli orvosok: Az IDF pusztítsa el a gázai kórházakat!

Hangosan mondjuk: Izrael a valódi terrorista. Miután az egyik miniszter bejelentette, hogy a palesztinok atomot érdemelnének, meg sem lepődünk azon, hogy zsidó orvosok a gázai kórházak elpusztítását követelik. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Izrael minden gázai objektumról azt állítja, hogy azok Hamász harcosokat rejtegetnek, míg rengeteg felvételt láthatunk arról, hogy a túlterhelt kórházak a palesztin sérülteket, köztük gyermekek tömegeit alig tudják ellátni. Az IDF teljesen legitimnek tartja az egészségügyi intézmények lebombázását. Cionista orvosok pedig még ez irányban adják alájuk a lovat.

100 izraeli orvos írt alá ugyanis egy olyan petíciót, melyben a gázai kórházak lebombázását követelik. Állításuk szerint ugyanis mindaz a terror, amely a palesztinok részéről a zsidók felé irányul, az a kórházakban kialakított főhadiszállásokból indul ki:

“Tehát minden olyan hely, ahol embereik elrejtőzhetnek, és/vagy a terrorista betegek számára használatos, legitim célpontja a pusztításnak.”

A cionisták előszeretettel igazolják saját állításaikat szándékosan félreértelmezett bibliai szöveghelyekkel, így  a dokumentumot a szerző egy bibliai kifejezéssel egészítette ki: “Nem lehet az oltár szarvaiba kapaszkodva menedéket keresni”. Hozzátéve: “A kórházak terrorizmust teremtenek és annak védelmet adnak”.

A dokumentum

Ez a rendkívül veszélyes üzenet arra tesz kísérletet, hogy az erkölcsi vitának gátat szabjon a kórház bombázások körül, a cionisták narratívájának alapján…

Mi Magunk: Hogy harcol a gázai ellenállás?

(Il Russo és Muna Omari újságíró nyomán Szent Korona Rádió)