Lukácsi Katalin lelőné azokat, akik “Wass Albert szobrok után nyivákolnak”

A magát kereszténynek hazudó, szélsőségesen cionista, baloldali közszereplőnek a holokauszt nemzetközi emléknapján jutott eszébe ez a “toleráns” gondolat.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

„Kossuth-ról jegyezték azt fel, hogy pusztán pár nappal a szabadságittas és mámoros március 15-e után ő máris ágyúval lövetett volna a népbe Pesten, de nem a hatalom, a kormány ellen lázadókba, melynek minisztere volt, hanem az antiszemita csőcselékbe. Minisztertársai visszafogták. Nekem viszont ma is kedvem lenne. A holokausztot relativizálókba, a Wass Albert szobrok után nyivákolókba, az utcaszomszédaik brutális legyilkolásáról meg nem emlékezni akarókba, az önelégült magyarkodókba, az önfelmentőkbe vagy a magyar zsidóság sorsa iránt közömbösökbe. Aztán fognék egy pisztolyt, és végül magam lőném főbe, hogy egy se maradjon azok közül, akiket ez a gyűlölet megfertőzött” – írta közösségi oldalán Lukácsi Katalin január 27-én, a holokauszt nemzetközi emléknapján.

Lukácsiról már eddig is sok mindent el tudtunk képzelni, de azt azért nem, hogy valakit csak azért megölne, mert kedveli Wass Albertet. Eddig viszonylag jól titkolta ezt az oldalát.

Mit kell tudni Lukácsi Katalinról?

Lukácsi 2017-ben azzal vált ismertté, hogy nyilvánosan kilépett a KDNP-ből, majd átigazolt a balliberális oldalra, amelynek rendezvényein rendre feltűnt. Előtte fél évig Izraelben tartózkodott a Kőrösi Csoma Sándor Program keretében. A korábban önmagát konzervatívként meghatározó Lukácsi később azzal érvelt, hogy véleménye szerint Jézus részt venne a pride-on. 2021-ben pedig azzal keltett felháborodást a katolikus hívek körében, hogy leszbikus címlappal pózolt egy templomban.

A 2022-es országgyűlési választások előtt Márki-Zay Péter kampánycsapatát erősítette, akire rendre úgy hivatkozott, hogy „Dávid, aki legyőzheti Góliátot”. A csúfos baloldali kudarc után hirtelen és nyilvánosan egykori főnöke ellen fordult. Az önmagára katolikus hitoktatóként, történészként, politikusként, közíróként és zsidó közösségszervezőként hivatkozó Lukácsi Katalin 2023 szeptembere óta a Hírklikk újságírója.

 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Honvédelmi miniszter: az állam részese volt a holokausztnak, de ma új zsidó reneszánsz van, és mi büszkék vagyunk rá!

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)