Megérettünk a pusztulásra – “Transz-ember-kutyák” demonstráltak Berlinben a jogaikért

Újabb elmebetegség kezdi felütni a fejét az LMBTQP-lobbi hatására. Berlinben közel 1000, önmagát kutyának valló deviáns gyűlt össze és azért tüntettek, hogy kutyaként legyenek azonosítva. A szivárvány zászlók alatt vonuló szerencsétlenek újabb bizonyítékok arra, hogy nincs fék az LMBTQP őrület ámokfutásán, és azon felül, hogy elárasztják a világot, a józan ész kereteit is teljesen semmibe veszik.

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Szeptember 19-én a berlini Potsamer Platz vasútállomáson gyűltek össze a kutyajelmezbe öltözött emberek és szivárvány-zászlókat lengettek a kezükben. Az deviánsok az ugatást és a vonyítást preferálták a beszéddel szemben.

A résztvevők a magukat „kutyaként azonosító emberek” jogaiért szálltak síkra. A demonstráción olyan feliratokat lehet olvasni, mint: 

„A transz-ember-kutyák jogai emberi jogok”

valamint „Állítsuk meg a szőrös népirtást.” De feltűntek a szokásos Pride-zászlók is, valamint a magukat kutyának azonosító emberek saját zászlója is.

Mutatjuk a megmozdulásról készült felvételt:

Valójában a deviánsok között is két fajta “kutya-ember” típus van: az egyik szerencsétlen valóban kutyaként azonosítja magát, a másik csak jelmezt szereti magára ölteni, ami szintén felvet néhány kérdést a szellemi állapottal kapcsolatban.

Nem ez az első alkalom, hogy Európában ilyen eseményre került sor. Belgiumban a Darkland fesztiválon, amely arra ösztönzi a látogatókat, hogy fedezzék fel szexualitásukat, olyan kutyasétáltatást szerveztek, ahol kutyamaszkot viselő elmebetegek népszerűsítették a közösségüket.

Ha valóban azt szeretnék, hogy kutyába nézzék őket, annak semmi akadálya, a gazda kérésére történő elaltatás egy jó alternatíva lehet számukra a kutya élet nehézségeire.

Mi Magunk: “Férfimentes bulit szervezett a leszbikus kutya-édesanya, aki mellesleg pedagógus”

Németország elesett? -katolikus papok osztottak áldást homoszexuális pároknak Kölnben

(Mandiner – Szent Korona Rádió)