A gagyi import méz kiszorítja a piacról a kiváló magyar mézet – Vásároljunk hazait!

Mint tudjuk, a méz egyike azon kevés élelmiszernek, ami soha nem romlik meg bármennyi ideig is tároljuk, valamint a finom íze mellett megszámlálhatatlan jótékony hatása van az emberi szervezetre. Azonban sajnos a hazai termelők méhei által előállított kiváló minőségű termékeket folyamatosan szorítják ki a piacról a silány és hamisított import cikkek, ami ellehetetleníti a magyar méhészeket.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Négy év kihagyás után újra Kaposváron találkoztak a Dél-Dunántúl méhészei. A 23-ik Dél-Dunántúli Regionális Méhésztalálkozóra az ország számos vidékéről, valamint Erdélyből és Szerbiából is sokan érkeztek.

Mézespuszedlit, termelői mézet, kártevők elleni szereket és a méz előállításához, a méhek gondozásához szükséges eszközöket, védőöltözékeket is árusítottak a vásáron.

Sokan megcsodálják a termékeinket, de csak lefotózzák, költeni már kevesen akarnak rá

– mondta a portálnak szederkényi Lovas Szilárd.

méhész kaptárokat készít, korábban asztalosként dolgozott. Szilárd szerint ma már az is kérdéses, érdemes-e egyáltalán kaptárkészítéssel foglalkozni, hiszen a faanyag roppant drága lett.

A drágább terméket nem tudják megfizetni a méhészek, ennek oka, hogy több termelőnél hordókban áll a nektár, mert nem tudják eladni.

kiváló minőségű mézet Magyarországon olyan nyomott áron vásárolják fel, amivel már hosszú évek óta nem találkoztak. Ahhoz, hogy megfelelő színvonalon és mennyiségben termeljenek, a méhek jó kondícióban legyenek a tavaszi, termelési időszakra, több beruházásra lenne szükség.

Arra bíztatunk mindenkit, hogy a gyenge minőségű, olcsó import méz helyett, vásároljon inkább kiváló magyar mézet, ami mind hatásban, mind ízben lekörözi a gagyi, hipermarketekben kapható társait!

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Álzöld bullshit a fővárosban idén is

Olcsón állít elő biogázt az EON, amit az országos gázhálózatba is betáplálnak

(24.hu – Szent Korona Rádió)