Kitiltották Budaházy Györgyöt Szerbiából

Tegnap este az ásotthalmi határátkelőn a szerb határőrök megtagadták Budaházy Györgytől a Délvidékre való belépést, mondván, hogy “veszélyes Szerbia és a szerb állampolgárok biztonságára”.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Mindeközben migráns tömegek grasszálnak Szerbiában keresztül-kasul és fegyverrel ostromolják a magyar határt, de Budaházy a “veszélyes”. Nyilván a Hunnia-ügy miatt valamilyen nemzetközi tilalmi listán rajta vannak mai napig az egykori vádlottak, hiába kegyelmi lezárás stb.

Ráadásul 2019-ben egyszer már ez megtörtént és végül Budaházy panaszát a szerb hatóságok fél év után elismerték egy határozatban, amivel 2020 elején be is tudott menni a Délvidékre. Most is átadta ezt a papírt a határon, mikor elkezdtek kekeckedni, de most valamiért nem számított. Vajon vége lesz egyáltalán számukra valaha a Hunnia-ügynek?

Magyar földön az egyik magyar nem tudja meglátogatni a másik magyart, mert köztük van egy kapu, ahol idegenek állnak és döntik el, hogy a magyarok találkozhatnak-e egymással vagy nem, na, ez az élő Trianon!- áll a videó alatti leírásban.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Szerbiát nem érdeklik a kisebbségi jogok, Délvidéken eltüntetik a magyar nyelvű táblákat

Nem javul a migránshelyzet Szerbiában

(Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)