Küszöbön a harmadik világháború az amerikai hadsereg volt parancsnoka szerint

Mi sem mutatja jobban, hogy az USA Oroszországot a hatalmára nézve valódi veszélynek érzi, minthogy folyamatosan monitorozza az orosz-ukrán konfliktust és minden igyekezetével az egész világot kész hergelni Moszkva ellen. Hát igen, az egypólusú világrend hegemóniájáért kész bármit megtenni, semmi sem szent nekik. Az index.hu-n olvashatjuk Ben Hodges volt parancsnok aktuális nyilatkozatát a témában, melyet változtatás nélkül közlünk.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Ben Hodges nyugalmazott amerikai altábornagy a NATO katonai felkészülését szorgalmazta Oroszország esetleges támadására, miután nemrég napvilágot láttak azok a titkos német dokumentumok, amelyek a harmadik világháború kitörését vetítették előre.

A napokban a BILD német lap közzétette a német védelmi minisztérium kiszivárgott titkos dokumentumait, melyekben a németek aprólékosan, lépésről lépésre leírják, hogy szerintük miként fog kirobbanni a harmadik világháború.

Ben Hodges nyugalmazott amerikai altábornagy, az Egyesült Államok európai erőinek korábbi parancsnoka szerint

HA A NEMZETEK NEM VESZIK KOMOLYAN OROSZORSZÁG FENYEGETÉSÉT, ÉS NEM LÉPNEK FEL ELLENE IDŐBEN, AKKOR 18 HÓNAPON BELÜL KITÖRHET A HARMADIK VILÁGHÁBORÚ.

Hodges – aki 2014 és 2018 között volt az amerikai hadsereg parancsnoka Európában – hangsúlyozta, hogy egy totális háború lehetősége csak akkor következhet be, ha Oroszország megérzi, hogy a NATO nem felkészült vagy egységes. Kevin Ryan, az amerikai hadsereg nyugalmazott dandártábornoka is egyetértett azzal, hogy a fenyegetés valós – írja a Daily Mail.

Ben Hodges azt is részletezte, hogy ha kirobbanna a háború, „az azért lenne, mert Oroszország úgy ítélte meg, hogy nem állunk készen és nem vagyunk egységesek a szövetségen belül, vagy hogy nem rendelkezünk megfelelő lőszerrel és nincs meg hozzá a képességünk, hogy elég gyorsan reagáljunk” – fogalmazott.

A legjobb módja annak, hogy megakadályozzuk, hogy valaha is háború törjön ki, ha megmutatjuk, hogy fel vagyunk készülve rá

– összegzett Hodges, majd hozzátette: „Az Egyesült Királyság mindig is tisztában volt az orosz fenyegetéssel, de most Németország is felismerte, hogy ez csak rosszabb lesz, ha nem készülnek fel. Tehát a készenlét – a megfelelő felszereléssel és képességekkel – pontosan az, amit a nemzeteknek tenniük kell. És Németország ezt teszi.”

A volt amerikai tábornok végül közölte: jelenlegi állapotában úgy véli, a Kreml nem elég erős ahhoz, hogy összegyűjtse a totális háborúhoz szükséges hadsereget és felszerelést.

Kövesd Telegram csatornánkat

Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A holland hadsereg vezetője: “Fel kell készülnünk az Oroszországgal való háborúra”

Az USA ledobta Ukrajnára az atomot: bejelentették, hogy nincs több katonai támogatás

(Index.hu nyomán Szent Korona Rádió)