A Pesti Srácok főszerkesztője szerint is rendben van, ha homokosok nevelnek egy gyereket

Vasárnap a Pesti Srácok, kormányközeli hírportálnak sikerült felkavarnia az állóvizet, hiszen vezércikként jelent meg a Megafonos Trombitás Kristóf írása, melyben azt taglalja, hogy nincs azzal baj, ha homoszexuális párok nevelnek gyereket. A cikk hamar lekerült az oldalról, pláne, hogy ezzel az írással Trombitás szembement a Fidesz elmúlt két évben folytatott kommunikációjával. A Magyar Jelenen azonban megjelent egy írás, ami Huth Gergelynek, a Pesti Srácok főszerkesztőjének véleményét tartalmazza Trombitás írásáról.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Habár Trombitás már rég szembeköpte a régi önmagát és átvedlett habzó szájú propagandistává, ez a felháborító írás azonban még így is sok embert meglepett. A cikk azóta eltűnt az oldalról, de a Google oldallementési szolgáltatásának hála még el lehet olvasni az egészet, és a Mandineren is megjelent egy részlet vasárnap reggel, amit még nem szedtek le, igaz a cikkük alján a link már a letörölt oldalra vezet tovább. De a teljes írást nem is érdemes idézni, sok újat nem mond el, azonban annál érdekesebb, hogy a 444 újságírói megszólaltatták a Pesti Srácok főszerkesztőjét, Huth Gergelyt is

Az írást a szerző kérésére, a méltatlan bírálatok és mocskolódás okán töröltük. Vezércikk rovatunkban valóban szerkesztőségi vélemények jelennek meg, de kollégáink és felkért szerzőink tág határok között gyakorolhatják a véleménynyilvánítás szabadságát, így többféle megközelítésnek is helyet adunk egy-egy adott témában.

Személyes álláspontom szerint Trombitás Kristóf gondolatmenete és véleménye vállalható,

hiszen nem az örökbefogadási rendszer kijátszását, vagy az azonos nemű párok örökbefogadási kísérleteit propagálta, csupán azokra a helyzetekre keresett erkölcsös választ, amikor utólag derül ki, hogy a nevelőszülő homoszexuális kapcsolatban él. Ilyen helyzetekben – az etikai és morális szempontokat megelőzve – első helyen a gyermek érdekét kell vizsgálni.”

Mindenesetre, ha ez a szemlélet nem csak egyedi eset, hanem a Fidesz jelentős része így gondolkodik, akkor már érthető, hogy miért nincs gyakorlati hatása a Gyermekvédelmi Törvénynek.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Fideszes propagandista: Mi vagyunk a zsidó állam természetes szövetségesei

Szabadkőműves páholyokat támogat a Fidesz-kormány anyagilag is

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)