Videóval: Koránégetes Hollandiában – A primitív vallásellenesség nem megoldás a migrációra

Koránt, azaz iszlám szent könyvét égették el Hollandiában, Arnhemben. Az emberi ostobaság csúcsa ez, hiszen sokan mai napig azt hiszik, hogy a Koránban felszólítanak gyilkosságra, a keresztények gyűlöletére, holott erről szó sincs, sőt, Jézust is elismerik Prófétaként és Máriát is tisztelik. Ha az iszlám és a kereszténység háborúban áll az Izrael és a zsidóság érdeke, no meg az ateista moderneké. 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Elképesztő képsorok alább. A baromarcú holland provokátort és istenkáromlót Edwin Wagensveldnek hívják, ő a holland PEGIDA vezetője, és már többször próbálkozott ezzel az “akciójával”. Valahogy a buzeránsok jogai, Hollandia és egész Európa züllöttsége nem zavarja. De lehet pont ezt a züllöttséget védi mindenféle vallástól és Bibliát is ugyanúgy égetne, ha a valódi kereszténység törvényei visszatérnének?! Ha ez a szélsőjobboldal, akkor mi biztosan nem vagyunk “széljobbosok”….

De ha nem is vallási alapon vizsgálódunk, akkor sem árt rögzíteni:
A legtöbb bevándorló már Fekete-Afrikából érkezik, akik keresztények. Magyarországon filippínók tömegei érkeznek, akik keresztények. De az épülő akkumulátor-gyárakat befogadó településeken kínai bevándorlásról kezdtek már most beszélni! Biztosan az 1 milliárd 970 milliós iszlámmal van a baj? Biztosan vallási kérdés ez? És biztosan ez a megoldás, hogy Szent Könyveket kell égetni?

(Szent Korona Rádió)

Az iszlám a főellenség? Megjegyzések a liberális gólem elleni háború kapcsán

Keresztényellenesség Izraelben – Nyílt gyűlölet uralkodik (Frissítve)

Több iszlám van – Az “Iszlám Állam” vállalta magára az iráni robbantást

Példák az iszlám-keresztény együttélésre (videók)

Elolvastam keresztényként a Szent Koránt

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is