Szijjártó Péter: Magyarország elítéli az Izrael ellen a hágai Nemzetközi Bíróságon indított jogi támadást

Magyarország elítéli az Izrael ellen a hágai Nemzetközi Bíróságon indított jogi támadást , tette közzé Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden közösségi oldalán – írja a Magyar Jelen. 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Szijjártó Péter bejegyzéséből kiderül, noha nem ismeri újonnan hivatalba lépő kollégáját, az új zsidó külügyminisztert, Yisrael Katzcalt, az ismerkedést máris egy hűségesküvel indította. A gyors gratuláció után ugyanis rögtön szükségesnek érezte leszögezni, hogy Magyarország elítéli az Izrael ellen a hágai Nemzetközi Bíróságon indított jogi támadást.

Egy terrortámadást elszenvedő országot vádolni népirtással nyilvánvalóan nonszensz

– érvel meglehetősen érdekesen Szijjártó, aki szerint Magyarország álláspontja változatlan:

kiállunk Izrael önvédelemhez fűződő joga mellett.

Ami a jelek szerint semmilyen módon nem csaphat át terrorizmusba vagy népírtásba, hiszen “ők a megtámadott fél” a szélsőségesen filoszemita értelmezés szerint.

“Izraelt egy súlyos terrortámadás érte, rengeteg ártatlan ember halt meg a Hamász támadása nyomán. Hisszük, hogy az egész világ érdeke, hogy a most folyó terrorellenes akciók sikerrel záruljanak annak érdekében, hogy soha többé, sehol a világon ne fordulhasson elő ilyen brutális terrortámadás” – folytatja egészen belehevülve a magyar külügyminiszter.

Kiderült az is, fontosan számára a zsidó túszok, különösen, ha magyar állampolgárságuk is van. Sőt, a biztonság kedvéért Szijjártó jövő héten Jeruzsálembe repül, hogy személyesen folytassák a mélyenszántó eszmecserét.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

 

Szabadkőműves páholyokat támogat a Fidesz-kormány anyagilag is

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)