Beállt az IDF-be a “magyar” zsidó: Hívást érzett a palesztinok gyilkolására a Ferencváros volt kézise

Egy magyar-zsidó származású katona is megsérült a palesztin–izraeli háborúban, Gázában. Dósa D. Bálintot, a Ferencváros volt kézilabdázóját tankelhárító gránáttal sebesítették meg a Hamász szabadságharcosai. A balliberális média hősként ünnepli a cionista megszállót. Tőle nem kérdezik meg, hogy miért ment Izraelbe, mikor Magyarország elvileg a hazája? Elképesztő, de ő lesz a végén “mintakeresztény”, pedig egyértelmű, hogy zsidó, ő maga vall erről a Hetek interjújában. A Blikk és az Index is elhallgatja, hogy ő egyébként zsidó: jobbnak látták a magyar és keresztény identitásokat összezavarni, mint leírni, hogy amúgy egy zsidóról van szó.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Dósa D. Bálint, a Ferencváros egykori kézilabdázója, a Tatai AC volt játékosa 2021-ben úgy döntött, hogy beáll a fegyveresek közé Izraelben. Bár a volt sportoló keresztény hitű (csak nem a cionista hitgyülihez tartozott?!), a zsidó államba érkezve egy sorsszerű „hívás” az izraeli katonákhoz szólította. Nyilván jó heccnek gondolta, hogy tevőlegesen is elnyomja a palesztinokat….

Végül a 202-es egység ejtőernyős felderítője lett. A kiképzésről  elmondva agyonsztárolja magát a Blikknek.

Mint köztudott, október 7-én a Hamász újabb szabadságharcot indított, melynek során vitatott körülmények között több civil is meghalt. (Azóta bebizonyosodott, hogy például a Nova Fesztivál menekülőit egy Apache helikopter lőtte szét.) A történtek idején Dósa D. Bálint egységével a bázisukon volt, mint mondta, társaival egy óra alatt kellett teljes menetfelszerelésbe öltözniük. A támadást követő napokban három kibucba is elküldték őket, hogy azonosítsák, majd – ha kell – likvidálják az esetleg még ott rejtőző fegyvereseket. Hozzátette, ott volt Be’eriben is, ahol meghalt Ilan Weisz, az 56 éves magyar állampolgárságú zsidót is.

Dósát végül Gázába küldték, ahova november 4-én érkezett meg egységével, és ahol a tűzszünetig dolgozott.

Az volt a feladatunk, hogy elfoglaljunk egy iskolaépületet, amit a terroristák menedéknek használtak. Miután ezt megtettük és az épület már üres volt, fedezőtüzet kellett nyújtanunk az ezred többi egységének, hogy ők is elfoglalhassák a számukra kijelölt épületeket. Közben azonban egy terroristának valahogy sikerült közénk férkőznie, látta, hogy honnan lövünk, így ránk küldött egy rakétát

– mondta Dósa, majd hozzátette, egy gránát a falba csapódott mellettük, a robbanás pedig repeszeket szórt szét.

Az egyik legnagyobb a combom felső részén talált el, de hálát adok az Úrnak, hogy a főütőerem mellett néhány centiméterrel fúródott belém. Ha kicsit odébb megy, azonnal elvérezhettem volna

– emlékezett vissza. Mint mondta, nehéz helyzetben volt, ugyanis a sérülés helye miatt nehéz volt szorítókötést tenni vérző sebére.

A zsidó katonává lett magyart végül kórházba szállították, nemrég tért haza otthonába. Dósa a történtek ellenére kijelentette, ha felépül, visszatér a harctérre. Úgy fogalmazott, hogy „Isten ezt a feladatot szánta neki”.

Törökország a hasonlóknak teljes vagyonelkobzást, a török állampolgárságtól való megfosztást és életfogytiglani börtönbüntetést ígér…. A török politikai akarat egyértelmű: el kell dönteni, hogy hova áll az ember. Ezzel szemben Magyarország korlátlanul kiszolgálja a népirtó cionistákat.

Dósa D. Bálintnak itt lehet gratulálni, vagy itt.

Mi csak annyit üzenünk neki: maradj otthon, ne gyere haza!
Sőt, az összes cionistának ezt üzenjük: menjenek Izraelbe.

A Hetek interjúja vele. Egyértelmű az ilyen példákból, hogy az itt lévő zsidók miért jelentenek nemzetbiztonsági kockázatot: keresztényeket térítenek el és toboroznak a cionizmus számára, a palesztinok legyilkolására. Segítenek felkutatni a zsidó ősöket is.

(Blikk, Index nyomán Szent Korona Rádió)

Keresztényellenesség Izraelben – Nyílt gyűlölet uralkodik (Frissítve)

Palesztin keresztények nyílt levele a filoszemita, cionista népirtást támogató nyugati keresztényekhez

Törökország megbüntetné a Gázában harcoló kettős állampolgárait