Az LMBTQP-terror teljesen rátelepszik a skót fiatalokra

Tiszta sor, hogy az LMBTQP-propaganda előretörésével a deviánsok egyre több kamaszkori problémára húzzák rá azt, hogy a gyermek az LMBTQP közösséghez tartozik. Nálunk ezt az elvetemültséget még “csak” a legelborultabb deviáns szervezetek képviselik, Skóciában azonban már például a kormány is beszállt az agendába. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Újabb rémes agyszüleménnyel állt elő a skót kormány: létrehoznak egy bizottságot amelynek feladata az úgynevezett “LMBTQIA+ gyermekek és fiatalok” mentális egészségének segítése. Az  50 ezer font támogatást a már létező LMBT Youth Scotland nevű szervezet kapja, az ő feladatuk lesz létrehozni az elméletileg mentális egészséggel foglalkozó ifjúsági bizottságot.

A deviáns szervezetek állítása szerint erre azért van szükség, mert a skóciai queer fiatalok jelentős akadályokkal szembesülnek az egészségügyi ellátáshoz való hozzáférés terén, és igazságtalan egészségügyi egyenlőtlenségek miatt. Tehát például nem szedhetnek már 12 éves koruktól hormonokat? Nem csonkíttathatják meg magukat transzklinikákon? Nem tartjuk valószínűnek, hogy a törött kezüket nem látnák el azért, mert a propaganda miatt buzeránsnak vallják magukat.

Skócia mentális egészségügyért felelős minisztere elmondta: „Örömmel jelentem be a támogatást az LMBT Youth Scotland számára, azon jelentős beruházásokon felül, amelyeket már most is a gyermekek, fiatalok és családjaik számára nyújtott mentális egészségügyi és jóléti támogatás javítására fordítunk.” Skócia akkor lenne mentálisan egészséges, ha ezek a létrontók végre a helyükre kerülnének…

Meghallgattuk a gyermekeket, fiatalokat és családokat, és közvetlen lépéseket teszünk azokon a területeken, ahol elmondásuk szerint több támogatásra van szükség. A kormány számára fontos, hogy minden gyermek és fiatal a megfelelő időben megkapja a szükséges mentális egészségi és jóléti támogatást, amint azt az e területre fordított folyamatos rekordberuházásaink is mutatják” – nyilatkozta Maree Todd. Ezek a meghalgatások nagyrészt valószínűleg különböző LMBTQP-propagandista szervezetek felméréseiből származnak, és ismételten az ő narratívájuk szerint valósül meg minden. Hogy Magyarország ne juthasson ilyen áldatlan állapotba, minél előbb szükséges a különböző ügynökszervezetek, propagandaszervezetek betiltása.

2024-ben is tovább dübörög a buzilobbi – Így játsszák ki a Gyermekvédelmi törvényt

A COVID-ra és az LMBTQP identitásra hivatkozva másznak bele egyre jobban a magyar gyermekek életébe a deviáns szervezetek

(Humen Online nyomán Szent Korona Rádió)