Nem tetszett neki az ítélet, ezért összeverte a bírónőt a néger bűnöző a tárgyalóteremben

A Clark megyei bíróságon egy néger vallotta magát bűnösnek, és arra számított, hogy az együttműködése és bőrszíne miatt automatikusan elfogadják próbaidőre vonatkozó kérelmét. Mikor azonban a bírónő elutasította azt, a kiilleszkedett bűnöző a pulpituson átugorva rávetette magát és össze vissza verte az ítélet meghozóját. Úgy látszik mégsem annyira tért jó útra, hogy indokolt legyen vele szemben a jóhiszeműség.

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Egy korábbi meghallgatáson az elkövető már bűnösnek vallotta magát és azt hitte elfogadják a kérését. A videón látni, hogy az elkövető, amint meghallja, hogy a bíró megtagadja a próbaidőre vonatkozó kérelmét, átugrik a pulpituson és ráveteti magát a bíróra. A “meg nem nevezett férfi” többször megütötte a bírót, miközben a biztonsági tisztek megpróbálták őt visszatartani. A Las Vegas-i kerületi bíróság szerint a bíró több sérülést is szenvedett, és állapotát figyelemmel kísérik.

Íme a videó:

A Mandiner meg nem nevezett férfiról ír, miközben linkelik a hírforrást, amiből gyorsan kiderül, hogy már az alcím is az elítélt nevével kezdődik.

Persze arról sincs szó, milyen rasszhoz tartozik az elkövető, bár a videóból látszik azért. Segítünk ebben is, ő a “meg nem nevezett” Deobra Redden:

Fotó: NDOC/KLAS

Az sem mentette meg az antiszemita vádtól, hogy néger

Szent Luca emlékének meggyalázása ellen tiltakozik az egyház Szicíliában

Saját lányával grillezte meg annak nagyanyját egy amerikai néger

(Kuruc.info, Orosz hírek – Szent Korona Rádió)