Saját lányával grillezte meg annak nagyanyját egy amerikai néger

Ahogy az amerikában már rengetegszer megtörtént, ismét saját családtagjaikra támadtak négerek. A csavar a már önmagában is borzasztó történetben, hogy a gyilkos nő a saját lányával karöltve ölte meg, darabolta fel, majd grillezte meg annak nagyanyját.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Vádat emeltek egy anya-lánya páros ellen Maryland államban: a lány nagymamája halálának okozásával, és a holttestének feldarabolásával, valamint grillezésével vádolják őket. A 44 éves Candace Craiget és lányát, a 19 éves Salia Hardy-t pénteken tartóztatták le.

A helyi média szerint azért érkeztek ki a rendőrök a családhoz, mert bejelentést kaptak egy ismerőstől, aki már hosszú ideje nem hallott a 71 éves Margaret Craigről. Candace beengedte a hatóságokat a házba, akik átkutatták azt.

Először orrfacsaró szagra lettek figyelmesek a pincében, ahol hamarosan megtalálták az asszony maradványait három zsákban. A rendőrség szerint egy láncfűrésszel darabolták fel, majd grillen és tűzön égették el a darabokat, hogy eltüntessék a nyomokat.

A rendelkezésre álló bizonyítékok szerint Candace ölte meg az idős nőt május 23-án, majd lányával együtt megpróbálta eltüntetni a holttestet. A rendőrség még nem állapította meg, pontosan hogyan történt az emberölés.

Saját családja és főnöke után magát ölte meg az elmebeteg néger

Egy gyermekével pihenő anyát támadott meg egy agresszív néger a New York-i parkban (videó)

(RTL – Szent Korona Rádió)