Több mint 7000 nővel erőszakoskodtak csak Németországban! – Be sem akarnak illeszkedni Európába a migránsok

A munkához, a nyelvtanuláshoz és a beilleszkedéshez nem füllik a foguk, ellentétben évente átlagosan ezer nővel erőszakoskodnak csak Németországban. Értetlenül állunk a tény előtt, hogy vannak akik még mindig támogatják a tömeges bevándorlást, mikor egyértelműen látható, hogy rengeteg kárt okoznak az Európába özönlő, más kultúrájú és ideológiájú tömegek.

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

A németországi szövetségi bűnügyi hivatal (BKA) statisztikái szerint 2015 és 2022 között évente több mint ezer nőt zaklattak szexuálisan, vagy erőszakoskodtak nőkkel az illegális migránsok. A becslések szerint csak 2022-ben a tízezernél is több gyanúsítottból 6 366 német, míg 3679 külföldi volt. Közülük 1115 volt menedékkérő migráns, ami azt jelenti, hogy bár a lakosság mindössze 2,5 százalékát tették ki, a szexuális erőszakos cselekmények és nemi erőszakok több mint 11 százalékáért ők voltak felelősek.

Ruud Koopmans migrációkutató megállapította, hogy

a menedékkérő migránsok ötször nagyobb valószínűséggel vettek részt nemi erőszakos bűncselekményekben, mint mások.

A Német Szövetségi Rendőrszakszervezet elnökhelyettese, Manuel Ostermann arra panaszkodott, hogy a szexuális erőszakot elkövető migránsok gyakran már ismertek a rendőrség előtt, és gyakori az is, hogy már elítélték őket egyéb bűncselekményért, de a laza kitoloncolási normák miatt mégis az országban maradhatnak.

Aki a szexuális önrendelkezés ellen követ el bűncselekményeket, annak nem lehet joga Németországban maradni. A szabadság kollektív elvesztését tapasztaljuk Németországban, különösen a nők esetében

– mondta Ostermann a lapnak, majd hozzátette, hogy a nők gyakran azért kerülik a nyilvános helyeket és az utcai ünnepségeket, mert rettegnek az erőszakos migránsoktól.

A kormánynak nem a külföldi bűnözőkkel szembeni toleranciára, hanem saját polgáraink védelmére kellene összpontosítania

– idézte a Breitbart amerikai hírportál az Alternatíva Németországért (AfD) jobboldali pártot, amely éppen a bevándorlásellenes retorikájának köszönheti, hogy újabb és újabb rekordokat döntöget a közvélemény-kutatásokban.

Mindeközben Ausztriában is egyre nagyobb az elégedetlenség, amiatt, hogy ahogyan az várható volt, nem is akarnak az illegális bevándorlók beilleszkedni a társadalomba, és sem dolgozni, sem a nyelvet megtanulni nem hajlandóak.

Az osztrákok tartanak attól is, hogy a különböző vallási hátterű migrációs csoportok magukkal hozták a belső ellentéteiket is. A terrorveszély stagnálása továbbra is aggasztó, de ez nem vetíthető ki a vallási ellentétekre, látva, hogy különböző etnikai, ideológiai, kulturális bandákról van szó. Gondoljunk csak a kommunista kurd terroristákra, akiket Svédország rejteget, ezért nem látná a skandinávokat Törökország szívesen a NATO-n belül.

Már Nyugat-Európában is nő a migráció elutasítottsága társadalmi szinten

40 késszúrást kapott egy francia férfi a migránsoktól amiatt, hogy fehér a bőre

(Origo, Magyar Hírlap – Szent Korona Rádió)