Menekülttábort bombázott karácsony előtt “önvédelemből” Izrael

A kép egy korábbi, menekülttábort ért rakétacsapáskor készült.

Átlagosan 10 percenként hal meg egy gyermek a gázai övezetben, az agresszív terrorállam válogatás nélküli gyilkolásának köszönhetően. Izrael újból egy menekülttábort vett célba, ismét rengeteg sérültet és halottat hagyva maga után.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A közel-keleti konfliktus eszkalációja óta összesen 472 izraeli katona vesztette életét – áll izraeli hadsereg (IDF) szombati közleményében.

Szombaton hajnalban egy 19 éves izraeli őrmester vesztette életét, amikor a az Irán-barát libanoni Hezbollah síita fegyveres szervezet ágyúkkal lőtt Libabon felől.

Több tucat ember, köztük gyerekek vesztették életüket, amikor péntek éjszaka Izrael tüzérségi és rakétatámadást hajtott végre a Gázai övezetben lévő Dzsabalija menekülttábor ellen. A támadás során számos lakóépület is találatot kapott. Helyiek elmondása szerint a tűz alatt álló mentők és mentőalakulatok nem tudtak időben segítséget nyújtani a sebesülteknek.


Egy keddi támadás horrorisztikus felvételei (18+)

Az ENSZ Gyermekalapja (UNICEF) azzal számol, hogy a következő hetekben legalább tízezer, életveszélyesen alultáplált, 5 éven aluli gyermek lesz a Gázai övezetben. A szervezet szerint a térségben élő kisgyermekek több mint a 80 százaléka nem jut elegendő élelmiszerhez, a kórházak több mint a kétharmada már nem működik az üzemanyag, a víz és létfontosságú gyógyszerek hiánya miatt (az övezet üzemanyag- és vízellátását a Közel-Kelet egyetlen demokráciája állította le – a szerk.), vagy azért, mert súlyos károkat szenvedtek el a támadások következtében.

Október végén az UNICEF arról számolt be, hogy naponta több mint 400 gyermek hal vagy sebesül meg az izraeli hadsereg által intenzíven lőtt Gázai övezetben. Az ENSZ egy másik intézménye, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint a Gázai övezetben átlagosan 10 percenként hal meg egy gyerek.

Kik azok a gázai keresztények akiknek létezését is tagadja Izrael, miközben megsemmisíti őket?

Vizsgálatot indítanak az X ellen, amiért nem csak a cionista propagandát jelenítik meg

(Kuruc.info – Szent Korona Rádió)