A motoros klubok sorába lépett a Betyársereg Motoros Klán

Hosszú évek óta markáns résztvevője a hazai motoros életnek a Betyársereg Motoros Klán, akik elérkezettnek látták az időt, hogy magasabb szintre lépve tagozódjanak be a magyar motoros klubok közösségébe, így Betyársereg MC, tehát motoros klub néven és rangban róják tovább az utakat.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A látványos beöltöző szertartásnak a nemrég felavatott klubház adott otthont. A tagok Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezére előtt öltötték fel az új colorral díszített mellényt. A szertartáson részt vettek a hazai motoros klubok képviselői is, így a Hells Angels tatai és budapesti chaptere, a Pirates Family MC, a Devils MC, a Condors MC, a Medieval MC és külföldről a Helldorado MC. Megjelentek baráti motoros egyesületek is, mint a Konok Kunok, a Szkíta Motorosok, a Gárdamotorosok, az M1800R, a Csavargók valamint az Infernoise.

A szertartáson természetesen jelen voltak a Betyársereg klánjai, valamint hagyományőrző betyárok és más bajtársak részvétvettek az eseményen. A beöltözés végén Tyirityán Zsolt rövid köszöntőt mondott, melyben kifejezte, hogy a Betyársereg MC működése a Sereg és a motoros klubok közösségének dicsőségére fog szolgálni.

A Betyársereg videóban üzenet Rugós Bekének

Életet mentett a Betyársereg kőszegi tagja

(Betyársereg nyomán Szent Korona Rádió)