Pennsylvania egyik iskolai körzetében betiltották a karácsonyt, de a pride ünneplése kötelező jellegű

Nem engedélyezik a karácsonyi dekorációkat, dalokat, még a karácsonyi pulcsikat sem Pennsylvania egyik iskolai körzetében, de a Pride hónap kötelező jellegű ünnepeltetése nem okoz problémát.

Kövesd Telegram csatornánkat

Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Az Egyesült Államokban egy pennsylvaniai iskolai körzet emlékeztetőt küldött minden alkalmazottnak, és felszólította őket, hogy ne ünnepeljék a karácsonyt a gyerekekkel, annak ellenére, hogy alig hat hónappal ezelőtt még nyíltan ünnepelték a Pride hónapot, hívja fel rá a figyelmet a Modernity hírportál.

Az emlékeztető arra utasítja a pennsylvaniai Wallingfordban az iskolabuszok sofőrjeit, hogy ne díszítsék fel járműveiket „semmivel, ami a karácsonyi ünnepekre jellemző”, és azonnal távolítsanak el „minden más, egy adott valláshoz kapcsolódó díszítést” is. Azt is kimondja, hogy az alkalmazottak „ne viseljenek karácsonyhoz kapcsolódó ruházatot”, és ne játsszanak karácsonyi zenét.

Az iskolakörzet feljegyzése szerint néhány szülő panaszt tett az iskolai a karácsonyi dekorációk és a karácsonyi pulóvert viselő alkalmazottak miatt.

A Modernity ugyanakkor felhívja arra a figyelmet, hogy

Bár a karácsonyt betiltották, a Pride hónapot bőszen ünnepelni kellett az iskolakörzetben.

Ugyanennek az iskolakörzetnek a Pride-hónapról szóló júniusi bejegyzése kiemelte, hogy „elkötelezett a biztonságos, támogató és befogadó tanulási környezet biztosítása mellett minden diák és alkalmazott számára”.

A Pride-hónap alkalmából közösségi oldalukon fel is köszöntötték az LMBTQP-közösséget.

Vallásgyalázás karácsonyra – Műkörmös, tetovált transznak állították be Jézust

Szodoma és Gomora: Buzik fajtalankodtak a szenátus épületében (ez az USA valódi lényege)

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)