Szodoma és Gomora: Buzik fajtalankodtak a szenátus épületében (ez az USA valódi lényege)

Amint a Daily Caller nevű portál elsőként beszámolt róla, az amerikai szenátus épületében Ben Cardin szenátor segédje egy német szociáldemokrata párti politikussal “enyelgett”, amiről videó is készült. Az USA döntéshozatali épületében csak az történik, amit a világban képviselnek ezek a sátánista, istentelen fattyak: buzulnak, fajtalankodnak, a deviációt hirdetik és emelik normává. Az USA (mindegy ki elnököl) egy gyökértelen, elfajzott, szabadkőműves állam, aminek szuperhatalmát meg kell dönteni, különben ez válik mindennapossá. Az ügy szimbolikus.

– Mérges vagyok, csalódott. Visszaéltek a bizalmammal – ezekkel a szavakkal ismerte el a Fox Newsnak az amerikai marylandi demokrata párti Ben Cardin szenátor, hogy valóban az egyik munkatársa, Aidan Maese-Czeropski volt a főszereplője a buzeráns videónak.

A német fajtalankodó által rögzített felvételen az amerikai szenátusi dolgozó látható négykézlábra ereszkedve egy asztal tetején, keveset takaró fehérneműben. Az aktus ráadásul a szenátus egyik ikonikus helyiségében történt, ami tovább erősítette a botrány keltette közfelháborodást. Ugyanis a Hart 216 nevű tárgyalóteremben tartottak korábban több emlékezetes szenátusi bírói meghallgatást, legfelsőbb bírósági jelölést megelőző meghallgatásokat, sőt még a 2001 szeptember 11-i terrortámadást vizsgáló bizottság is ott ülésezett. Ráadásul a két buzi a minnesotai demokrata párti szenátornő, Amy Klobuchar székében érezte jól magát. Ez volna az a bizonyos “enyelgés”:


Ő róla van szó (mármint a felvételen a fiatalabb perverzről):

Érdekesség, hogy az elbocsátott szenátusi dolgozó a LinkedIn-oldalán az amerikai jobboldal lejáratókampányának hazudta a fajtalankodó videója körüli botrányt, és arról írt, hogy jogi lépéseket tervez tenni, ám később eltűnt a bejegyzése. Maese-Czeropski egyébként feltűnt Biden elnök egyik 2020-as kampányvideójában, amely alá még a köcsög anyja is írt egy hozzászólást, amely szerint nagyon hálás a demokrata párti elnökjelöltnek a fiának nyújtott lehetőségért.

(kuruc.info, Szent Korona Rádió)