Több ezer fát irtanak ki Németországban környezetvédelem címszóval

Németorszában is egyre jobban megmutatkoznak a klímakommunizmus tünetei. Ezúttal több ezer fát vágtak ki azért, hogy azok helyére szélturbinákat építsenek. A környezetvédelmi miniszter szerint “csak így lehet megvédeni az erdőket”. Az Unser Mitteleuropa véleménycikke következik: 

Kövesd Telegram csatornánkat

Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Az éghajlati átverés (www.klimaschwindel.net) megnyitja a kapukat egy disztópikus zsarnokság előtt. Végső soron mindent, ami korábban szent volt, a tengerbe dobnak. A klímakommunizmus követőinek viselkedése egyre erőszakosabbá válik, és hamarosan csak az iszlamisták dühéhez hasonlítható. E mögött az a hitvallás áll, hogy a klíma-hipokriták a “jófiúk”, akik megmentik a bolygót, és ezért különleges jogokkal rendelkeznek az emberiség többi részével szemben. Ez az úgynevezett klímamatricákkal kezdődik és egész gazdaságok tönkretételével végződik. A zöld őrület nem áll meg a környezetvédelemnél sem. Ennek legújabb példája az észak-hesseni Reinhardswald erdő elpusztítása értelmetlen szélturbinák építése céljából.

Stefan Schlagenhaufer és Joachim Storch ezt egy képes cikkben foglalja össze:

“Csipkerózsika halott. Rapunzel menekül. Mert a német meseerdő haldoklik. Az aratók lyukakat téptek Németország egyik legnagyobb egybefüggő vegyes erdejébe. A fakitermelő gépek tizennégy kilométernyi, autópálya szélességű építési utat harapnak át az észak-hesseni Reinhardswald erdőn, hogy 241 méter magas szörnyszélturbinákat állíthassanak fel!

A reinhardswaldi emberek sírva fakadnak. Egész nap hallják a fakitermelők üvöltését és az akár 200 éves fák csattanását. A gépek a sűrű erdőben szántják az utakat. Ezt a közigazgatási bíróság engedélyezte – miután hónapokig leállították az építőmunkákat. Az állatok azóta menekülnek az erdőből, köztük a ritka és fokozottan védett hiúzok is.”

Németország és Ausztria kivételével a világ minden táján már régen felismerték, hogy a szélturbinák nem képesek egy iparosodott országot villamos energiával ellátni. A zöld szekta világtalan és irreális ideológusai annál makacsabbul ragaszkodnak bűnös projektjükhöz. Mindennek, ami ennek az őrületnek az útjában áll, át kell adnia a helyét, beleértve a fákat és a ritka állatokat is, amelyeket egyébként mindenféle dolgok megakadályozására kell felhasználni.

A képmutatás ismét megmutatkozott, amikor több ezer klímaaktivista tiltakozott a közeli Dannenröder erdőben három kilométernyi autópálya-bővítés ellen. Tölgyeket és bükkfákat foglaltak el, és fákba kapaszkodtak. Több száz rendőrnek kellett két hónapig tisztítania az erdőt. Mindkét oldalon voltak sérültek. A famentők kilakoltatása 31 millió euróba került. Reinhardswaldban azonban egyetlen klímaaktivista sem tüntetett a nagyarányú erdőirtás ellen.

A demokráciát, amely mindig is a zöldek napirendjének élén állt, lábbal tiporják.

Míg Dannenröder Forstban minden önkormányzat az autópálya-építés mellett volt, Reinhardswaldban tizenegy polgármesterből kilenc ellenzi a szélerőműveket, mint például Cornelius Turrey, Wesertal polgármestere.

“Hessen tartomány hajtotta ezt, Habeck táplálja. A zöldek a szövetségi kormányban szélerőműveket akarnak az erdőben. Méghozzá ész és értelem nélkül. Aggódunk a tűzvédelem, az ivóvízszennyezés, a zaj miatt a polgárok szempontjából.”

Priska Hinz (64, Zöldek) környezetvédelmi miniszter nyilatkozata különösen perverz.

“A szélenergia döntően hozzájárul az energiaátálláshoz és a természet megóvásához. Ez az egyetlen módja az erdők és a fontos ökoszisztémák megőrzésének.”

Ökovandalizmus Velencében: Festéket öntöttek az aktivisták a csatornába

Tovább tombol a klímakommunizmus: betiltanák a hústermelést a nyugati országokban

(Unser Mitteleuropa nyomán Szent Korona Rádió)