Az orvosi eskü és az emberi méltóság kötelezte a magyar orvost az LMBTQPI személyek tájékoztatására

Dr. Jancsó Gábor hazafias orvos közleményben ismerteti, hogy miért is ítélték el, mi történt valójában 2018-ban, és az eljárásban.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Ha már a Háttér Társaság (aberrált nemi identitású, LMBTQIP… személyeket a normális közösség bomlasztására felhasználó civil szervezet) és bizonyos, a normalitás ellen szintén harcot folytató médiumok (HVG, 168 óra, Propeller stb.) fontosnak érezték, hogy nyilvánosságra hozzák, miszerint engem elítéltek (megrovásban részesítettek)
nemrégiben, amiért bizonyos aberrációkat és degenerációkat aberráltnak és degeneráltnak neveztem és ezzel emberi méltóságukban sértettem meg az aberráltakat, szeretném elmondani, hogy mi is történt az inkriminált eseményen valójában.

2018-ban egy nyári napon többed magammal sikerült bejutnom egy egyébként nyílt Pride rendezvényre, ami minden korlátozás nélkül fiatalkorúak számára is látogatható volt. A rendezvény elnevezése “A beszélgetés ereje” volt. Meghallgattam az ott egybegyűltek beszámolóit. Egy kis pszichodráma csoportot képzeljünk el, ahol mindenki egymás után elmondhatja problémáit. Köztük a legmegdöbbentőbb és sokkolóbb talán az az önmagát “furryként” definiáló személy volt, aki elmondta, hogy antropomorf és egyéb plüssállatokba, mesefigurákba szerelmes és velük éli nemi életét. Emberi méltóságára hivatkozva nehezményezte, hogy az ő szexuális orientációja nem kap elég figyelmet a nyilvánosságban és az LMBTQIP stb. felsorolásban sem szerepel az “f” betű, mintegy diszkriminálva őt és a hozzá hasonlókat. Elmondta, hogy tőlünk nyugatabbra, már ők is a közösség elismert tagjai és reméli, hogy ezt hazánkban is nemsokára sikerül kiharcolni.

Elképzeltem, ahogy Micimackóval és Malackával, Süsüvel, a kockásfülü nyúllal és egy életnagyságú unikornissal körbe véve szexuális tevékenységet végez, adott esetben a Pride felvonulás keretében nyilvánosan, akár gyerekek közelében. Merthogy ez az út, mint a többi aberráció esetében is ide vezetett, ebben az esetben is ide fog. Milyen emberi méltóság ez!? Arról a mérhetetlen kárról nem is beszélve, amit ez és a többi deviáció népszerűsítése a fiatalkorúak számára okoz!

Világossá vált számomra, hogy ezek a boldogtalan emberek segítségre szorulnak, magatartásuk ön- és közveszélyes. A különféle háttértársaságok által végzett propaganda tevékenységet pedig minden eszközzel tiltani kell. Előadásuk számomra olyan volt, mint egy segélykiáltás. Szót kértem és biztosítottam őket, hogy van segítség, hogy ebben az  országban még nem olyanok az orvosok, mint sokan nyugaton, hogy kihasználva ezeknek a szerencsétlen embereknek a kiszolgáltatott helyzetét még rátesznek egy lapáttal és elhitetik velük, hogy ez normális és végül testileg-lelkileg elfajzottá téve őket végül az öngyilkosságba kergetik sokukat. Közöltem, hogy betegek, de van segítség az aberrált (orvosi szótár: normálistól eltérő, beteges) és degenerált (orvosi szótár: testileg vagy lelkileg elfajzott) viselkedésük megváltoztatására. És azt is, hogy egyébként talán még a mesefigurák is többet érdemelnek! Nevettek, meghallgattak, vitatkoztak egyesek felháborodtak és talán elgondolkodtak.

A történet folytatása, hogy a Háttér Társaság hosszas biztatására, engem és egy másik jelenlévőt feljelentettek. Az egyik vádlottal kapcsolatban a bíróság megszüntette az eljárást azzal az indoklással, hogy buzinak nevezni egy buzit nem sértő. Velem kapcsolatban pedig felajánlotta, hogy ha bocsánatot kérek és visszavonom amit mondtam, elejtik az ügyet. Nem tettem meg, orvosi esküm és emberi méltóságom kötelez. Ez a világ földi pokollá fog változni, ha már nem lesznek, akik ki merik mondani az igazságot, még akkor is, ha ezért bírósági elmarasztalásokkal kell számolniuk és a jövőben hazug, lejárató támadásokkal kell szembenézniük a fentebb említett szerencsétlen, beteg embereket kihasználó különféle háttértársaságok és médiumok által. Válaszlevelemet – a történet megértése érdekében -, elküldöm az összes szerkesztőségnek, akik lehozták az esetet, lássuk, kik fogják közölni.

Dr. Jancsó Gábor

(Szent Korona Rádió)

Az igazság kimondásáért ítéltette el a hazafias orvost az LMBTQP-lobbi

Három orvos cenzúrázott publicisztikája a gender-tudományról