Leszbikus párt rúgtak ki egy kameruni iskolából devianciájuk miatt

Kamerunban következetesen, vélhetően a törzsi hagyományok miatt, de mindenesetre támogatandó módon üldözik az LMBTQP-lobbit és elítélnek mindenféle szexuális devianciát. Ez abból is látható, hogy nemrégiben két lányt bocsájtottak el a középiskolából, ahova jártak, amiért aberrált kapcsolatot folytattak egymással.

Kövesd Telegram csatornánkat

Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

A kameruni Mbalmayóban egy katolikus gimnáziumba járt Aby és Samira. Mindketten jó tanulók voltak, de elkövettek egy hibát, amiért kicsapták őket az intézményből. Ennek oka egy november 15-én történt eset, ahol a tanáruk leleplezte abnormalitásukat egy telefonos üzenet miatt.

Bár a tanórán nem lehet mobiltelefont használni, Samira mégis üzenetet küldött Aby-nak, csakhogy a tanáruk épp a közelében volt, amikor az üzenet megérkezett és jelzett a telefon. A tanár rögtön felkapta a telefont, és elolvasta az üzenetet, amiben

Samira azt írta, szereti Aby-t és alig várja, hogy szeretkezés közben mézet csorgasson rá.

Az üzenet miatt a két lányt az iskola fegyelmi tanácsa elé állították, ahol rövid úton úgy döntöttek, hogy aberrációjuk miatt kicsapják őket. Amikor családjaik megtudták, mi történt, mindkét lányt bántalmazták, hiszen ők is úgy gondolják, hogy nem normális dolog deviánsként tönkretenni az életüket. Samira hívő muszlim apja kidobta a lányát a családi házból, így a lány most egy ismerősénél él, aki befogadta. Mivel az országban nincs ingyenes középszintű közoktatás, így jelenleg egyik lány sem folytathatja tanulmányait, mert egyikük szülei sem hajlandóak tovább fizetni a lányok iskoláztatásáért. Ismét egy példa hogy milyen könnyen képes tönkretenni az LMBTQP-lobbi emberek életét.

Kamerunban az azonos nemű szexuális kapcsolat miatt mind a férfiak, mind a nők esetében 5 év börtönbüntetés is kiszabható. Ezt a tiltást ráadásul az állam szerencsére szigorúan betartatja: Kamerun következetesebben ellenzi és elitéli az azonos neműek közötti kapcsolatokat, mint szinte bármelyik másik ország.

Oroszország betiltotta az LMBTQP-mozgalmat!

Ékszerrel ábrázolták a férfit, tehát transznemű – Újabb történelemferdítés az LMBTQP-lobbi örömére

Vallásgyalázás karácsonyra – Műkörmös, tetovált transznak állították be Jézust