Már Nepálban is felütötte a fejét a fertő: összeházasodott az első homoszexuális pár

Nepál is behódolt az LMBTQP-lobbi agresszív térnyerésének és májusban engedélyezték az azonos nemű házasságot. Az első deviáns pár ezen a héten tertotta meg létrontó álesküvőjét a keleti világot is a homoszexuális-progapanda elvárásai felé taszítva ezzel.

Kövesd Telegram csatornánkat

Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

A nepáli legfelsőbb bíróság még májusban hódolt be az LMBTQP-lobbi tevékenységének és döntött az egyenlő házasságról. A férfinak született 35 éves “transznemű nő”, Maya Gurung  és a magát jelenleg is férfinak tételező, 27 éves Surendra Pandey szerdán mondhatta ki a létrontó igent, elsőként az országban.

„Nem könnyű harcolni a jogokért. Mi megtettük. És a jövő generáció számára könnyebb lesz. A [házassági] regisztráció sok mindenhez utat nyitott a számunkra”

 – mondta Gurung.

Rengeteg többletjogot kapott ezzel a pár a normális emberekhez képest, például már nyithatnak közös bankszámlát, közösen birtokolhatják a földet, amit együtt vettek és ami a legszörnyűbb az egészben, örökbe szeretnének fogadni, ezzel nem csak a saját, de egy ártatlan gyermek életét is tönre tennék. A pár 2017-ben, egy a tradíciókkal szembe menő templomi ceremónia keretében házasodtak össze és mostmár az állam is hozzájárult a fertőhöz.

Gurung transznemű nő, de a hivatalos irataiban nem változtatta meg a születési nemét. Pandey “cisz férfi”, ezzel pedig az egész helyzet egyre érthetetlenebbé válik.

Júliusban még volt remény a normalitás védelmére, hiszen a fővárosi törvényszék nem volt hajlandó regisztrálni a házasságkötésüket, azzal az indokkal, hogy a legfelsőbb bíróság határozata a kormányra vonatkozik és nem az alsó bíróságokra. Most egy vidéki településen azonban regisztrálták őket, ahol a hivatal vezetője úgy nyilatkozott, “ők betartják a legfelsőbb bíróság határozatát”, a lovak közé dobva ezzel a gyeplőt.

A társadalom mélybe taszításáért küzdő LMBTQ aktivisták természetesen örömmel fogadták az első házasságkötés hírét, de hangsúlyozták, hogy ezzel nem ért véget a közösség harca az egyenlő jogokért, amiből ismét látszik, hogy ámokfutásuknak soha nem lesz vége.

Az indiai kormány is nemet mondott az LMBTQP-lobbira és a degenerált házasságokra

Nepál a társadalomra gyakorolt negatív hatásaira hivatkozva tiltja be a valóban káros TikTokot

Humen – Szent Korona Rádió)