Másfél év börtön várhat arra a polgárőrre aki megvédte magát egy cigányhorda támadása ellen

Egy Sükösdön élő polgárőrre kért 1,5 börtönt az ügyészség, amiért egy jogos önvédelmi helyzetben megvédte a saját maga és a bajtársa testi épségét.

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

A helyi cigánytelepen történt a közfeladatot ellátó személy elleni csoportos támadás, amely már nem az első alkalom volt az elmúlt években.

Az alábbi helyszíni riportban mutatja be a Magyar Önvédelmi Mozgalom, egy polgárőr és egy mezőőr példaértékű társadalmi vállalását, akik mögé a normális életet folytató cigányok és a magyarok egyaránt felsorakoztak. Sükösd nekik köszönheti, hogy a település még valamilyen szinten élhető maradt.

Most viszont nekünk kell megvédeni azt a hétköznapi hőst, akit börtönbüntetéssel fenyegetnek. Mert amennyiben megbüntetik, annak üzenete egyértelmű lesz a magyar társadalom számára is!

Mégpedig az, hogy a bűnözőknek mindet szabad, annak pedig aki évek óta fenn tartja a rendet és bűnözök tucatjait juttatja rács mögé, azt a rendszer nem fogja megvédeni

– írja László Attila MÖM-vezető.

Csak a szokásos: Fejszével fenyegette a családsegítőt és a védőnőt a cigány

Facebook Live-ban magyar gázolással, késeléssel menőzött a cigány

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)