Facebook Live-ban magyar gázolással, késeléssel menőzött a cigány

Magyargyűlölet újabb epizódjának lehettünk szemtanúi. Facebook Live-ban menőzött azzal a cigány Orgona Szabolcs, hogy elütött egy “magyar kutyát”. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

“Info, info, info verjem a f*szom a kenyérbe, mit csináltam! Már mindegy!” – kezdi videóját a miskolci születésű, debreceni cigány. Először az autóját mutatja, miközben kifejti, hogyan “verette”, majd egy holttestnek látszó alakra fordítja át a kameráját:

“Elütöttem a magyart, de letakartam, hogy a rák egye ki a tüdejét. Nem baj, a kocsi nem tört össze”

– folytatja ekkor.

Természetesen a magyargyűlölő beszólogatás tovább folytatódik: “A szomorodás jöjjön rá erre a köcsög magyarra, itt fekszik… ”  Majd előránt egy kést, hogy:  “haljon meg reggelre, belevágtam a kést is. Hát mit gondol ez a f*szszopó magyar…”

Ezúttal a videót a cigány megrendezte, nem ütött el senkit, bár az elmúlt évtizedekből jól tudjuk, hogy hány honfitársunkat gyilkolták meg.

Az viszont végtelenül felháborító, hogy magyarok meggyilkolásával viccelődhetnek, ezt a közösségi média felületein szabadon terjeszthetik, és ezek után mindennemű példastatuálás, valamire való büntetés elmarad. Bezzeg, ha fordítva történne, azonnal felkapná az összes médiafelület, és cigány-ellenes rasszizmusról papolna…

Orgona Szabolcs a helyzetet egyébként nagyon viccesnek találta, sőt egoját még pozitívan is érintette, hogy a Kékfénybe is bekerült…

Meg persze jót mulatott rajta a többi cigány is:

De persze cigánybűnözés, magyargyűlölet nem létezik rejtett erőforrásék körében, és hazánkban rend van…

Rendőrökre támadt a szülinapozó cigány család (videóval)

Nincs cigánybűnözés? “Lájvozás” közben hergelte a rendőröket, elfogták…

(Szent Korona Rádió)