Ezt kell csinálni: golyófogónak sorozták be a sátánista szektavezér kannibált

Nyikoláj Ogolobjak és sátánista szektája 2008-ban temetői rituálé során legalább négy fiatalkorút gyilkolt meg, majd az áldozataik testrészeit megsütötték és megették. Ugyan Ogolobjak csak 2030-ban szabadulhatott volna, az ukrán frontra vonulva lehetőséget kapott a korábban szabadulásra. Ott megsérült, és sajnos azt már nem intézték el, hogy haza ne térhessen, így most  mozgássérülten panaszkodik arról, hogy nem elég neki a rokkantsági alapnyugdíj.

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Legkevesebb négy fiatalkorú halála szárad Nyikoláj Ogolobjak és sátánista szektatársai lelkén, miután 2008-ban egy temetőben feldarabolták áldozataikat, a testrészeiket pedig megsütötték és megették. A korabeli beszámolók szerint a fejeket, bordaíveket, fejbőrt, szíveket és nemiszerveket megcsonkították, a csontokat összetörték. Később a rendőrségi kihallgatáson azt mondták, az áldozatokat 666-szor szúrták meg, hogy elnyerjék a sátán kegyeit.

“Próbáltam Istenhez fordulni, de nem hozott pénzt. Imádkoztam a Sátánhoz, és a dolgok jobbra fordultak”

– mondta egyikük.

A banda tagjait elfogásuk után gyorsan elítélték, a szektát vezető Ogolobjak 2030-ban szabadulhatott volna, ám most mégis szabadlábon van. A férfi élt a lehetőséggel, miszerint ha kimegy a frontra harcolni, akkor kiszabadulhat a rácsok mögül, a harcok során azonban súlyosan megsérült. Mozgássérült lett, járni is csak alig tud, még mindig nem gyógyultak be a sebei, munkát sem kap jelenleg, az anyjával lakik egy bérlakásban.

A sátánista kannibál most arról panaszkodott, hogy járandósága mindössze a rokkantsági alapnyugdíj, ami az orosz átlagjövedelem tizede.

(Mandiner nyomán Szent Korona Rádió)