Bill Gates kötelezővé tenné a digitális diktatúrát jelentő elektronikus személyazonosítást

Bill Gates ismét bizonyítja, hogy neki és a hozzá hasonló szupergazdagoknak, már semmi céljuk nem maradt az életban, csak hogy a totális megfigyelés és irányítás alá vonják a teljes társadalmat, teszik ezt általában a kényelem hamis illúziójára hivatkozva. Most sincs ez másképp, mikor a Covid oltások népszerűsétésében is komoly érdekekkel rendelkező milliárdos a digitális személyazonosítást tenné közelezővé, először afrikai országokban, majd az ENSZ-ben 2030-ig.

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Az ENSZ, a Bill és Melinda Gates Alapítvány és a Rockefeller Alapítvány partnerei közösen kampányt indítanak a digitális személyazonosítás, a digitális fizetés és az adatmegosztás bevezetésének felgyorsítására érdekében. A kampány célja, hogy ezek a változások kezdetben legalább 50 országban végbemenjenek 2028-ig – írta meg a exposenews.

Bill Gates új honlapjáról kiderül, hogy a digitális személyazonosító igazolványt (DPI) előbb 50 országban vezetnék be, köztük egyes afrikai országokban, illetve Indiában, de a terv az, hogy 2030-ra globálisan is bevezessék az ENSZ összes tagállamában.

Az ENSZ Fejlesztési Programja (UNDP) is bejelentette, hogy 2030-ig világszerte tervezik a „digitális személyazonosító igazolványok” bevezetését, amelyek lényegében kötelezőek lesznek a társadalomban való részvételhez.

„Ha sikeres, a DPI felhatalmazza a kormányokat és a vállalatokat arra, hogy társadalmi hitelrendszereket vezessenek be, amelyek meghatározhatják, ki, hol és hogyan utazhat, mit szabad fogyasztania, és hogyan lesz képes tranzakciót végrehajtani a programozható pénzével (ez a CBDC)  

– írta a tervvel kapcsolatban a TheSociable.

Bill Gates azzal érvelt, hogy a DPI révén mindenkinek jobb és kényelmesebb lesz majd az élete. Könnyebb lesz a kártyánkon lévő pénzeinket kezelni, kényelmesebb lesz, emellett jó hatással lesz az egészségügyre és általa gyorsabbá válhat a zöld fejlődés is.

A digitális állampolgárság a poklok kapuit nyitja rá az emberi szabadságra

Gondolatrendőrség mindenütt – Ha akarod, ha nem, le fognak hallgatni

(Mandiner – Szent Korona Rádió)