Újabb gyermekmegrontó könyvek látnak napvilágot Svédországban

Svédországban újabb gyermekmegrontó kötetet terveznek kiadni, aminek köszönhetően a gyerekek már óvodás korban megtanulhatják, hogy “hogyan legyenek drag queen-ek”. Emellett már olyan gyerekeknek szóló kiadványon is dolgoznak, amik az országban zajló bandaháborúkat mutatják be a kicsiknek.

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Novemberben jelenik meg Svédországban az a 3-6 éves korig ajánlott mesekönyv, amely arról ad képet a kisgyerekeknek, hogy hogyan válhat valaki drag quenné.

A könyv Liamról szól, aki “olyan, mint bármelyik másik fiú”, és “iskolába jár, játszik a barátaival, és arról álmodik, hogy … drag queen lesz!”. Amikor pedig a szülei nem tudják, hogyan váljon drag queenné, Liam a “könyvtárbeli drag queenekhez” fordul segítségért.

A “Hogyan legyek drag queen?” egy fiktív útmutató minden, a drag iránt érdeklődő gyermek számára. Az óvodások követhetik Liamet, amint lépésről lépésre megtanulja a drag queen lét alapjait. Vagyis azt, hogy fiúként hogyan sminkelje magát és hogy öltözzön nőnek.

Minden lépés világosan le van írva szöveggel és képekkel, hogy könnyen követhető legyen, és hogy a gyerekek otthon is kipróbálhassák, milyen drag queen-nek lenni, írja a Samnytt svéd hírportál.

A könyv szerzője a 28 éves Remy Livang, valódi nevén Remy Joel Cindy Olsson, aki “nem binárisnak” vallja magát, és aki egyben a Cookies n Dragons könyvkiadó tulajdonosa is, amelynek kabalája a szivárványszínű sárkány, Greg.

A könyv óriási felháborodást keltett, a közösségi oldalakon rengetegen fejezték ki nemtetszésüket. Volt, aki a könyv kapcsán azt írta:

“A pedofil-maffia tovább vadászik. Ideje lecsukni ezeket a s*ggfejeket”.

Más szerint a helyzet egyre betegebb és betegebb, valaki pedig arra mutatott rá, hogy míg a LMBTQP-lobbi azt hangoztatja, hogy nem akarják befolyásolni a gyerekeket, addig mindent megtesznek azért, hogy a kicsiket a saját pusztító életmódjuk felé tereljék.

Ahogy arról  már többször is beszámoltunk, egyre több olyan, gyerekeknek szóló könyv lát napvilágot, amely a gender- és transz-ideológiát terjeszti akár már az óvodások körében is, nem is szólva azokról a mesedélutánokról, amelyeket tranvesztiták tartanak a kicsiknek.

“A svéd gyerekeknek azonban most egy másik könyv is készül, amely felkészíti őket arra, hogy milyen az új Svédország, ahol gyakoriak a bandaháborúk”

– írja a Samnytt.

A Svéd Polgári Készenléti Ügynökség (MSB) Svédország egyik legnagyobb gyermekjogi szervezetével, a Bris (Barnens rätt i samhället – “gyermekjogok a társadalomban”) szervezettel közösen dolgozik egy kiadványon, amely a gyermekeknek szól, és arra összpontosít, hogy az erőszak és a bandabűnözés egyre fiatalabbakat érint.

Mivel egyre több gyermeket toboroznak bandákba, és egyre több gyermek követ el nagyon súlyos bűncselekményeket, köztük gyilkosságokat, a Bris és az MSB szükségesnek találta, hogy a gyermekeket felkészítse a lehetséges helyzetekre.

“Azt tapasztaltuk, hogy sok gyerek aggódik a bandák erőszakossága miatt, és azon gondolkodik, hogyan érintheti ez őket vagy az ismerőseiket”

– mondta Anna Toss, a projekt vezetője. Hozzátette, ez indokolja a kezdeményezést, hogy mentálisan is felkészítsék a gyerekeket arra, hogy a mai svéd társadalomban ez a helyzet, ahelyett, hogy inkább azon dolgoznának, hogy ezen bandaháborúkat megszüntessék.

Összességében arról van szó, hogy “segítünk a gyerekeknek, hogy jobban felkészüljenek a válsághelyzetre”.

A rendőrség, a Nemzeti Egészségügyi és Jóléti Hivatal és Stockholm városa is részt vesz a projektben, a kiadványt minden írni-olvasni tudó korú gyermekhez eljuttatják.

LMBTQP témában nyitott érzékenyítő részleget egy Szegedi könyvtár

Provokáltak és rongáltak az LMBTQP-lobbisták

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)