Még az alelnök is részt vett a tajvani pride vonagláson

Szombaton tartották Tajpejben a 21. LMBTQP-lobbi által szervezett pride felvonulást, amely az ország lákosságának szerencsétlenségére a legnagyobbnak számít Kelet-Ázsiában. A létrontó eseményen részt vett Tajvan alelnöke, és a miniszterelnök is támogatólag nyilatkozott a felforgató rendezvényről.

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Tajvan elnöke, Caj Jing-ven egy Facebook-posztban éltette az LMBTQP-lobbi akaratának megfelelve az idei Pride vonaglást: “A tajvani demokrácia és szabadság ernyője alatt megtanuljuk elfogadni mindenki sajátosságait és tiszteletben tartani mindenki különbözőségét.”

A deviánsokkal tartott Laj Csing-tö, Tajvan alelnöke, aki a legmagasabb rangú állami hivatalnok a helyi pride történetében, ez is jól mutatja, hova süllyed a világunk. A felvonulásra a januári elnök- és parlamenti választások előtt került sor, Laj pedig a közvélemény-kutatások szerint az elnöki poszt esélyese a kormányzó Demokratikus Progresszív Párt (DPP) színeiben, írja a Reuters. Ebből is levonható a következtetés, hogy a keleti világot is folyamatosan fertőzi meg az LMBTQP-lobbi

Laj újságíróknak nyilatkozva köszönetet mondott mindazoknak, akik az “egyenlőségért és az azonos nemű párok házasságának 2019-es legalizálásáért sokat tettek.” 

“Az egyenlő házasság nem a végpont, ez a sokszínűség kiindulópontja. Ezen az úton állhatatosan ki fogok tartani,”

tehát, ő is megerősíti, amire már annyiszor próbálták figyelmeztetni a tisztán látó emberek a világot, hogy a lobbi nem áll meg soha, hanem mindig és mindenhol egyre több hagyományt akar felemészteni, azaz mindent ami az útjába kerül.

Szerencsére a másik három elnökjelölt közül senki sem vett részt a rendezvényen, bár a fő ellenzéki Kuomintang párt ifjúsági szárnya igen, tagjaik pedig Laj mellett elhaladva azt kiabálták, hogy pártjuk is támogatja az egyenlőséget.

A végére néhány gyomorforgató kép Ázsiából:

LMBTQP-jogokhoz kötik a szlovák gazdaság javulását

Érkezik a deviáns akciófilmhős

(Humen Szent Korona Rádió)