Az indiai kormány is nemet mondott az LMBTQP-lobbira és a degenerált házasságokra

Az indiai legfelsőbb bíróság elutasította az azonos neműek házasságára és örökbefogadására vonatkozó beadványt, amivel ők is ajtót mutattak az agresszívan többletjogokat követelő LMBTQP-lobbinak, és rengeteg ártatlan gyermeket mentettek meg a deviáns “szülőktől”.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Döntött az indiai legfelsőbb bíróság az azonos neműek házasságáról kedden: az LMBTQP-lobbi várakozásával ellentétben, szerencsére elkaszálták az egyenlő házasság jogát, ami lehetővé tette volna, hogy házasságot kössenek és gyereket fogadhassanak örökbe azonos nemű párok a világ legnépesebb országában.

A térségben sajnos már Tajvan és Nepál is elismerte a melegházasságot.

A bíróság április óta tárgyalta a hatályos törvényt megtámadó LMBTQP-lobbisták beadványát, akik szerint itt lenne az ideje, hogy India alkotmánya egyenrangú állampolgárként kezelje az ország LMBTQP-közösségét, de természetesen itt is csak többletjogokért való hisztizésről beszélhetünk. Az azonos neműek közti kapcsolat tilalmával az országban rengeteg ártatlan gyermeknek adták meg a lehetőséget, hogy ne egy deviáns családban kelljen felnőniük.

Az indiai kormány és a vallási vezetők a kezdetektől fogva ellenzik az eljárást, az azonos nemű párok házasságára rendre „nyugati hóbortként” hivatkoznak teljesen érthetően, hiszen ők is felismerték, hogy a divathullám szorosan összefügg a homoszexuális lobbi tevékenségével.

A hindu Bháratíja Dzsanatá Párt vezette kormány szerint sem hasonlítható össze a melegházasság a férjből, feleségből és gyerekekből álló indiai család koncepciójával.

A Bud Light transz arca lett az év nője

Bolgárok még a normalitás pártján

(444 – Szent Korona Rádió)