Szexuális erőszak a napközis gyerekek körében

Mélységesen megdöbbentő hírek érkeztek a Ruhr-vidéki bölcsődékben élő kisgyermekek körében elkövetett szexuális erőszakról. Az, hogy már az egészen kicsi gyerekek is szexuálisan bántalmazzák egymást nagyban köszönhető annak, hogy túl fiatalon vezetik be a gyerekeket ebbe a világba, és tartják meg a szexuális felvilágosító órákat.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az incidensek listája szinte végtelen

A bölcsődékben elkövetett szexuális erőszakkal kapcsolatos incidensek listája szinte végtelennek tűnik. A szülők olyan rémtörténeteket írnak le, amelyeket a saját csemetéik a bölcsődében éltek át. A szülők fő panasza a bölcsőde vezetőinek reakciójának hiánya.

Azt a észak-rajna-vesztfáliai várost, ahol a bölcsőde található, a Rheinische Post nem említi, és a bölcsőde nevét sem.

A kutatáshoz érintett szülőkkel az Unsere Mitteleuropa beszélt, és kiterjedt levelezést folytatott a napközi vezetőségével, valamint a felügyeleti hatóságokkal.

Ijesztő dolgokra derült fény

Az ilyen incidensek során 15 gyermek vált szexuális erőszak áldozatává.

Egy édesanya idén májusban számolt be egy olyan esetről, amely teljes borzalmat okozott neki.

Hatéves fia szexuális erőszak áldozata lett a bölcsődében. Ráadásul az elkövető az egyik legjobb barátja volt.

Az asszony számos más, a csoportban történt incidenst is leírt. A gyerekeknek mások szájába kellett vizelniük. Másoknak meg kellett mutatniuk a nemi szervüket, hogy hintázhassanak.

A jelentés szerint 15 gyerek sorolható az áldozatok közé.

Az incidensek listája nagyon hosszú. Az egyik gyerek, akinek valószínűleg két barátja segített, arra kényszerített más gyerekeket, hogy a csoport előtt vizeljenek és ürítsenek.

A gyerekeket arra is kényszerítették, hogy bogarakat és növényeket dugjanak a nemi szervükbe. Az egyik áldozat mindössze hároméves volt. A bölcsőde közleményt adott ki az esetekről, amelyek többsége idén tavasszal történt.

Egy levélben azonban csak “határsértő és bántalmazó viselkedésről beszéltek a gyerekek körében”.

A szülők elhagyatottnak érzik magukat

Miután a szülők tájékoztatták a napközi vezetőségét, megbeszélésekre került sor. Emellett a bántalmazott fiú apjával is próbáltak megoldást találni.

Az állami ifjúságvédelmi hivatalt is bevonták, de meglepő módon nem találtak semmilyen visszaélést a személyzet részéről.

A szülők enyhén szólva dühösek, hiszen a történteket lekicsinylik. Ráadásul nem minden incidenst jelentettek az ifjúságvédelmi hivatalnak.

Ennek következtében néhány szülő lemondta gyermeke napközis-helyét, de maga az ügynökség is lemondta néhány család helyét, megzavart bizalmi viszonyra hivatkozva.

Egy érintett édesanya így panaszkodik:

“Az az érzésünk, hogy az incidenseket állítólag ártalmatlan orvosi játéknak minősítik. De számomra már nem orvosi játék, ha egy kisfiúba végbélbe dugnak egy pálcikát, és ettől megfájdul a hasa”.

A Rheinische Post kérdésére az intézmény biztosította a közvéleményt, hogy “az ilyen bejelentéseket nagyon komolyan veszi”. “Számos intézkedést kezdeményeztek”, amelyeket azonban nem részleteztek.

Új büntetőjogi kategória Németországban: “Enyhe nemi erőszak”

Roncsokat nevel a modern világ szexuális túlfűtöttsége – Korkép a 11 éves lányokról

(Unser Mitteleuropa nyomán Szent Korona Rádió)