Új büntetőjogi kategória Németországban: “Enyhe nemi erőszak”

Németországban elég indok, ha részeg vagy miközben megerőszakolsz valakit és máris elengednek felfüggesztett börtönbüntetéssel és némi befizetendő csekkel. No persze az sem baj, ha azt nem tudod befizetni, mert mondjuk nincs munkád… Nem, az alábbi sorok nem a torz fantázia szüleménye, ez sajnos a valóság. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A szenvedés elviselése és a multikulturálisan összpontosított hajlandóság az áldozatvállalásra továbbra is próbára van téve egy kétértelmű posztfeminista társadalomban.

Egy elítélt szíriai erőszaktevő ügyvédje mesésen nőgyűlölő cinizmussal gúnyolta áldozatát ma az osnabrücki kerületi bíróság előtt:

“Védencem meglehet, hogy alkohol hatása alatt cselekedett.”

Enyhítő körülmények: alkohol, lakás, 8 éve munkanélküliség

A 30 éves szíriai állítólag 2022 júliusában – alkoholos befolyásoltság alatt – megerőszakolt egy ismeretlen 15 éves lányt Osnabrück város egyik udvarán. A nyilvánvalóan “jámbor muzulmán” (az ilyeneket odahaza kasztrálnák, vagy párezer korbácsütést kiosztanának nekik, ahol valóban muszlimok élnek) mentsége, aki rövid időre “felhagyott” vallási előírásokkal, bizonyára jó benyomást tett a bíróra:

“Ez volt az első alkalom, hogy alkoholt ittam.”

A kerületi bíróság ugyanis nevetséges felfüggesztett büntetésre ítélte a szíriai migránst. Az abszurd indoklás: Az a tény, hogy annak a személynek, aki 2015-ben Szíriából Németországba menekült, volt lakása, és hamarosan – remélhetőleg – állása is a vádlott mellett fog szólni.

“Jó úton haladsz afelé, hogy itt normális polgárrá válj.”

A bíró szerint legalábbis.

“Nincs említésre méltó büntetett előélet”

Úgy látszik eddig hivatalosan nem ismert a nemi erőszak.

Azt is jóváírták neki, hogy az alkohol gátlástalanná tette, és emellett nem volt “jelentős” büntetett előélete.

Egy másik groteszk indoklás: A vádlott soha nem került volna reflektorfénybe pusztán szexuális zaklatás miatt. Justitia, akit vaknak állítanak be, kitért arra is, hogy a szegény menekült mennyi mindennek volt kitéve annyi éven át Szíriában.

“Alacsony szintű” erőszak

Ráadásul a nemi erőszak intenzitása – tisztán jogi szempontból – “az alsó szegmensbe” esett volna. Bármit is jelentsen ez.

Ez a büntetés valószínűleg meglehetősen súlyosan érintheti az elkövetőt: Mostantól a szíriai nem közelítheti meg áldozatát 50 méternél közelebb, és 3,000 eurós kártérítést kell fizetnie. – Csak remélni lehet, hogy az “enyhe” erőszaktevő hamarosan munkát vállal… Ellenkező esetben a bírságot sem lehet behajtani rajta.

Mindennapos a nemi erőszak a migránspárti országokban

Nemi erőszakot akart elkövetni, mégsem akarják megbüntetni

(Unser Mitteleuropa nyomán Szent Korona rádió)