A te gyereked is behülyítette Greta Thunberg? Itt a megoldás!

“Miután a tizenöt éves lányunk könnyeivel küszködött Greta Thunberg beszéde alatt, és mérges lett a mi generációnkra, “akik harminc éve semmit sem tettünk”, úgy döntöttünk, hogy segítünk neki 4 fokkal lehűteni a bolygót ebben a klíma-vészhelyzetben, és a Greta által a tévében bejelentett “teljes kihalás” megakadályozásában.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Tehát újra jövőt fogunk adni a lányunknak. Ezt a következőképpen hajtjuk végre:

Mostantól kerékpárral megy az iskolába, mert az autóval vinni/hozni a szén-dioxid mennyiséget növeljük a légkörben. Természetesen hamarosan tél lesz, és akkor majd busszal akar menni, de amíg ez dízelbusz, ez nem tűnik előnyösnek az éghajlat szempontjából. Most természetesen elektromos kerékpárt kér, de megmutattuk neki a lítium-kitermelés által okozott pusztítást a természetben. (Ezenkívül súlyosan mérgező a savas és zselés ólomakkumulátor, a NiCd akkumulátor, ill. a primer elemek jelentős része). Tehát ez is csak pedálozás lesz. Mi is így jártunk az iskolába.

Lekapcsoltuk a radiátort is a szobájában a gázok égetése, ill. a szén-dioxid kibocsátás miatt. Most este tizenkét fokra esik le a hőmérséklet, de télen néha fagyhat. Ebben az esetben megígértük, hogy külön pulóvert, sapkát, és kesztyűt kap.
Ugyanezen okból megállapodtunk abban, hogy mostantól csak hideg vízben zuhanyozhat. Mostantól ő maga fogja mosni a ruhákat a mosódeszkával, mert a mosógép, szárítógép egyszerűen energiafogyasztó.

A poliészter (műszál), nejlon és akril (szintetikus anyagok) ruhái hasonló környezeti hátrányokkal rendelkeznek, és mivel alapvetően kőolaj-eredetű műanyagok, ezért akár több száz év is lehet a lebomlási idejük. Ezért hétfőn mindent elviszünk egy használt ruha boltba. Találtunk neki egy ökoboltot, ahol csak festetlen, fehérítetlen vászonból, gyapjúból és jutából készült ruhákat árusítanak. Az éghajlatért meg kell szenvedni. A pamut nem jöhet szóba, ez távoli területekről származik, és peszticideket használnak rá.

Most láttuk az Instagramon, hogy nagyon dühös lett. Nem ez volt a szándék. De később, este 7 órakor kikapcsoljuk a WiFi-t, és csak holnap, vacsora után kapcsoljuk be újra. Ily módon megtakaríthatunk áramot, nem lesz elektrostressze és teljesen elszigetelten a külvilágtól, jobban tud majd koncentrálni a házi feladataira. Esténként tizenegy órakor kikapcsoljuk az áramot, így a sötét valóban sötét lesz. Ez sok energiát takarít meg.

Nem mehet téli sportokat űzni. Nem mehet nyaralni sem, mert nyaralási rendeltetési helyeink kerékpárral gyakorlatilag megközelíthetetlenek. Visszatérni a nagyszüleink CO2-kibocsátáshoz és klímalábnyomához egyszerűen azt jelenti, hogy ugyanúgy élsz, mint a nagyszülők. Ők pedig soha nem voltak nyaralni, akár még kerékpárjuk sem volt.

CO2 lenyomat nélkül nincs hús, hal és baromfi sem. Szójaalapú húspótlók sem lesznek ugyanis az erdőirtás egyik legfőbb oka a szójatermesztés. Az importált élelmiszereket is mellőzni fogjuk, mert ennek is negatív ökológiai hatása van. Gondoljunk a távoli országokból származó termékek szállításával járó szén-dioxid kibocsátásra. Így, egyáltalán nem lesz csokoládé Afrikából, kávé Dél-Amerikából és tea Ázsiából.

Ezért csak hazai burgonya, zöldség, gyümölcs lesz, és ezek is csak a hideg talajból, mert az üvegházak kazánokat, CO2-t és mesterséges világítást használnak. Ez sem környezetbarát és nem használ a klímavédelem érdekében. Kenyér lesz, de nem lesz vaj, tej és tojás. A sajtot, a joghurtot, a túrót és a tejszínt is mellőzzük mivel ezek tehenektől származnak (nagyüzemi állattenyésztés ökolábnyoma). Nyáron nem lesz fagylalt. Nem lesz üdítő és sör sem lesz, mivel a buborékok CO2-k. Fogyni akart néhány kilót, nos, ez így működni fog.

Az összes műanyagot betiltjuk, mert fosszilis tüzelőanyagok kinyerésével hozzák létre, rendkívül nagy szénlábnyommal rendelkezik. Mindent ami acélból és alumíniumból van el fogjuk távolítani.

Láttad már valaha, hogy egy nagyolvasztó mennyi energiát fogyaszt? És végezetül: nem kap sminket, szappant, sampont, krémet, testápolót, kondicionálót, fogkrémet és gyógyszereket. Az egészségügyi betétje pedig vászonból lesz, éppen úgy, mint régen.

Ily módon akarjuk megakadályozni a “tömeges kihalást” és az egész ökoszisztéma eltűnését. Miatta tesszük. Ő hisz benne.”

Tovább terjed a vegán őrület, Oslóban már nem szolgálnak fel húst az óvodásoknak.

Tovább tombol a klímakommunizmus: betiltanák a hústermelést a nyugati országokban