Az utcákon csaptak össze a keresztények és a deviánsok Bejrútban

Vannak még tájai a világnak, ahol a keresztények tudják mit kell tenniük a sátáni tendenciák támadásaival szemben. Bejrút irányt mutat! 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az “Isten Katonái” csoporthoz tartozó bejrúti keresztények nagy létszámú “békés tüntetőt” támadtak meg. A “békés tüntetők” homoszexuálisok voltak, akik több jogot követeltek a deviánsoknak. A libanoni média azt állítja, hogy – az Egyesült Államok libanoni nagykövetsége mellett – Soros György, a zsidó oligarcha áll a homoszexuális civil szervezetek propagandaszervezeteinek finanszírozása mögött.

Az LMBTQP „Szabadság Menete” támogatóit végül eltávolították és a biztonsági erők járműveibe ültették, miután egyre több tüntető ostromolta őket, és követelték a woke program leállítását Libanonban.

A keresztények és deviánsok közötti összeütközésről is nyilvánosságra került pár felvétel, előzetesen motorosok az LMBTQP vonulás útvonalát is megpróbálták elállni:

A helyzet most Libanonban is igen paprikás, hiszen ez az esemény csaknem egy hónappal azután történt, hogy hazafiak egy csoportja megrohamozta a bejrúti LMBTQP bárt, amely egy drag queen show-nak adott otthont. Pár résztvevőnek ekkor is ellátták a baját, szintén az Isten Katonái hajtották végre az akciót.

Kuvaitban és Libanonban betiltották a Barbie filmet

 

(The Mediterranean Man, EFE, Stay Free nyomán Szent Korona Rádió)