Libanon jobban teljesít? Tömegesen zavartak meg civilek egy drag show-t

Nem mindenhol tapsolnak az aberráltak “műsorainak”. Bejrútban civilek egész tömege rontott rá egy drag showra, amit emiatt meg kellett szakítaniuk.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Egy bejrúti bárban rendeztek meg augusztus 23-án egy drag showt, amely házigazdái két libanoni deviáns, Latiza Bombe és Emma Gration voltak. Kezdés után nem sokkal azonban már be is kellett fejezniük a műsort, mert figyelmeztették őket, hogy dühös tömeg közeledik a helyszín felé. Vajon miért…?

A fellépők és a jelenlévők egy része az öltözőbe távozott, mialatt a konzervatív keresztényekből álló, normalitást hirdető rigmusokat skandáló tömeg megérkezett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Latiza Bombé (@latizabombe) által megosztott bejegyzés

Negyven perc után megérkeztek a rendőrök és szétoszlatták a tömeget. A helyszín előtt készült és a közösségi médiában megosztott felvétel szerint a tüntető csoport tagjai egy Libanonban működő, LMBTQP-ellenes keresztény mozgalom, az “Isten katonái” csoport tagjai voltak.

Szerencsére a libanoni LMBTQP-“közösség” elleni harc egyre növekszik, és ebből egyformán kiveszik a részüket a különböző vallások konzervatívjai. Hassan Nasrallah, a Hezbollah vezetője szerint a homoszexualitás közvetlen veszélyt jelent Libanonra, és szembe kell szállni vele.

Hát mik vannak? Újabb drag queenről derült ki, hogy pedofil

Kuvaitban és Libanonban betiltották a Barbie filmet

(HumenOnline nyomán Szent Korona Rádió)