ELTE: Ideológiai rendőrség színre lép

Kétségtelen, hogy az ELTE versenyben van a legliberálisabb címért az egyetemek között, mégis sokrétű képzései okán igen népszerű. Emellett külföldiek előtt is különböző lehetőségekkel népszerűsítik magukat. De, na, azért az ideológia primátusa előbbrevaló a hallgatói létszám növelésénél. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az ELTE minden nyáron megszervezi a nyári egyetemet, melyre külföldi diákok jelentkezhetnek, hogy megtanuljanak magyarul, és hogy megismerkedjenek a magyar kultúrával. Két amerikai is ezzel a céllal iratkozott be a kurzusra, de mindketten Magyarországon laknak már egy ideje. Johnson 2019-ben költözött Budapestre, miután kitoloncolták Norvégiából. Zsutty valamivel később, 2023-ban költözött a magyar fővárosba.

A programon való részvételük közben a többiek rájöttek, hogy jobboldaliak, ahogyan a liberális sajtó ajvékol, “fehér nacionalisták”.  Ezek után az hallgatók vizsgálatot követeltek az egyetemtől, a Nemzetbiztonsági Szakszolgálattól, valamint elmaradt a záróünnepség is.

Az egyetemi program alatt egyik amerikai sem tett “náci” megnyilvánulást, az ELTE-sek mégis felháborodtak, és a nemzetbiztonságiakhoz fordultak. Magyarul, hazánk is eljutott arra a szintre, ha valakit egyes “érzékeny lelkűek” nácinak titulálnak, nem tetszik nekik a magánéleti tevékenysége, akkor az nem vehet részt a közoktatásban, azonnal köztörvényes bűnözőnek tituláltatik? Mi ez, ha nem a gondolatrendőrség.

Az egyik amerikainak például az volt a bűne a liberálisok szemében, hogy magánoldalain (nem, nem a képzés során) felhívta a figyelmet a nagy népességcserére, valamint arra, hogy a migrációval Európa lakosságát hígítják fel.

Ismét hisztiznek az LMBTQP-lobbisták: Olaszország egyetemes bűncselekménnyé tenné a béranyaságot

Agyrém: mesterséges intelligenciával pótolná a tanárokat az MCC igazgatója

 

(Index nyomán Szent Korona Rádió)