Vegyük vissza a szivárványt az LMBTQP-lobbi karmaiból – A normális nevelésre bíztatták a résztvevőket a Szivárvány Óvoda megnyitóján

Az LMBTQP-lobbi az utóbbi években kisajátította és megcsonkította a szivárvány szinbólumát, azonban a Berettyóújfalun épített óvoda átadó ünnepségén, Soltész Miklós államtitkár mindenkit arra bíztatott, hogy ne hagyjuk ezt nekik, foglaljuk vissza az Istennel kötött szövetség jelképét és hittel neveljük a normalitásra gyermekeinket.

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Magyarországi Református Egyház országos óvodaprogramja keretében Berettyóújfalun épített óvodát, melynek átadásán részt vett Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára is, aki a technikai információk közlése után a lényegre tért, miszerint

„Az egyház által megvalósított program nemcsak fizikai, hanem lelki, szellemi építkezés”.

A Szivárvány Református Óvodát még 1999-ben nevezte el a református egyház, azonban sajnos azóta az Istennel kötött szövetség jelképét aljas módon elbitorolta és megszentségtelenítette az LMBTQP-lobbi, még egy színt is kivettek belőle.

„A református egyház 1999-ben nevezte el a régi óvodát a szivárványról, akkor, amikor még nem volt jele az újkori szivárványmozgalomnak.”

– fejezte ki Soltész is a jelkép lealjasításának tényét, majd a jelentés hátterére is kitért és elmondta, hogy a szivárvány a szövetségkötés szimbóluma. Ezután arra biztatta a szülőket, hogy „ne üljenek fel új szivárványos dolgoknak, azok a gyerekeket tönkreteszik”. 

Vegyük vissza a szivárvány értékét, mivel ez a több ezer éves jelképe a teremtett világnak, a teremtett környezetünknek az alapja.

De mégis hogy lehet visszafoglalni egy szivárványt? Soltész Miklós arra kérte az óvodapedagógusokat, hogy a szülőkkel és az egyházzal egységben és szövetségben, a szülőket pedig, hogy az óvoda dolgozóival és az egyházzal, lelkészekkel összefogva neveljék a gyerekeket.

„Ha ez sikerül, akkor mindenféle őrülettel, mindenféle, a teremtett világ elleni küzdelemmel szemben fel tudjuk venni a versenyt, a küzdelmet. Vállaljuk mind a családokért, mind a teremtett világért, mind a keresztény értékekért azt a szövetségkötést, amiért építjük ezeket az óvodákat”

– biztatta a berettyóújfalui óvoda átadásán jelenlévőket az államtitkár.

Egyébként nemcsak a nevében viseli a szivárványt a berettyóújfalui óvoda, az udvara például így néz ki:

Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI
Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI

Így tette tönkre egy magyar fiatal életét az LMBTQP-lobbi

Momentumok újabb családbarát LMBTQP rendezvényekről

(Telex – Szent Korona Rádió)