Újra színre léptek a román zugtáltosok!

Dákok által készített gigaalagutak melyek segítségével egyenesen más kontinensekre lehet eljutni, ilyen és ehhez hasonló kreténségeket terjesztenek a román zugtáltosok. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Vannak a romániai kábeltelevíziók kínálatában olyan tévéadók, amelyeket az ember vagy automatikusan átugrik, amikor kattingat a távirányítóval, vagy megáll rajtuk röhögni, ha éppen olyan kedvében van. Az egyik ilyen televízió a Nașul TV, egy bukaresti mikrotelevízió, amely nagyobbnál nagyobb baromságokkal próbálja növelni nézőinek számát.

Az adó még májusban sugárzott egy műsort, amelyben egy brit influenszer, Sacha Stone azt „bizonyította” képekkel, hogy a Bucsecs-hegységben óriási alagutak vannak, amelyeket a dákok építettek, és amelyeken keresztül állítása szerint más kontinensekre lehet eljutni. Az influenszer arról is mutatott képeket, hogy ezekben az alagutakban óriási, 250 méter magas szobrok és egy piramis is áll.

Az ügy az Országos Audiovizuális Tanács (CNA) elé került, amely augusztus végén elemezte is az esetet. Szerdai ülésén a testület úgy döntött, hogy tíz perces műsormegszakításra kötelezi a Nașul TV-t, mivel az említett műsor moderátora ellenőrzés nélkül hagyta adásba menni a brit influenszer által bemutatott információkat arra hivatkozva, hogy a Bucsecs-beli alagutakat lezárták a közönség előtt. Augusztusi ülésén a CNA két héttel elhalasztotta a döntést az ügyben, vicces álláspontja szerint azért, hogy a televíziónak legyen ideje bizonyítékokat gyűjteni az eltitkolt létesítményekről.

Mivel ez nem történt meg, a testület szerdán úgy döntött, hogy tíz perces adásmegszakítással bünteti a Nașul TV-t. Ez persze nem jelenti azt, hogy a Bucsecs-hegységben ne lennének más kontinensekre vezető gigaalagutak, csak azt, hogy a háttérhatalom megakadályozta a bizonyítékok begyűjtését és hogy az Igazság továbbra is odaát van.

“Erdély mindörökre román föld” – Idén is provokálni fognak Tusványoson a magyarellenes románok

Bohócbotrány Kubínyi UFO-zó előadásán – A világ bohócai a magyarok? Trónra is emeltek egyet…

“Vizsgálják ki, hogy Magyarország tényleg létezik e!” – Megkezdődött Posta Imre tárgyalása

(Foter.ro nyomán Szent Korona Rádió)