Coming outolt Andorra miniszterelnöke – Ő is eleget tett az LMBTQP-lobbi elvárásainak

Egy interjúban mondta el Andorra miniszterelnöke, hogy homoszexuális, coming outjával a gyermekekre kíván hatni. Államfőként a példamutatásával kéne előljárni, nem pedig a sajátjához hasonló deviációkba taszítani a fiatalokat.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Andorra miniszterelnöke, Xavier Espot Zamora az Andorrai Rádió- és Televíziónak adott interjújában kijelentette a nyugati elvárásoknak kényszeresen megfelelve, hogy homoszexuális.

“Homoszexuális vagyok. Sosem titkoltam. Ha nem kérdeznek róla, nem kell elmondanom, abban az értelemben, hogy ez nem határozza meg az egész személyiségemet, és még kevésbé a személyes politikámat. Ugyanakkor úgy gondolom, hogy nem kell, hogy probléma legyen a kimondása. És ha ez segít a gyereknek, fiataloknak vagy tinédzsereknek, akik nehéz időszakon mennek keresztül, hogy lássák, hogy függetlenül az állapotuktól vagy a szexuális orientációjuktól, boldogulhatnak ebben az országban, és elérhetik a legmagasabb hivatali posztot is, akkor örömmel mondom ki” – nyilatkozta.

A miniszterelnök, aki példamutatással kellene, hogy elől járjon az országa élén, tovább zülleszti a világon egyébként is szörnyű állapotban lévő fiatalságot.

Zamora 2019 óta miniszterelnök és hivatali ideje alatt vezették be a hercegségben, többletjogokat adva ezzel a homoszexuálisoknak, a LMBTQP házasságok lehetőségét. Európában jelenleg négy országnak van nyíltan LMBTQP miniszterelnöke: Andorrán kívül Szerbiának, Írországnak és Luxemburgnak. Rajtuk kívül Lettország államfője vállalja még deviációját.

A strasbourgi bíróság kényszerítené rá az LMBTQP-lobbit a bolgár emberekre

Már Hongkongban is el kell ismerni az aberrált párokat

(Humenonline – Szent Korona Rádió)