Megtermékenyített petesejt nélkül állítottak elő egy embriót az izraeli tudósok

Szintetikus embriómodellt állítottak elő, megtermékenyített petesejt nélkül az izraeli tudósok. Kínában disznókban akarják kitenyészteni az emberi szerveket, a zsidók meg Petri-csészében. Ez már nyílt támadás az emberi identitás ellen!

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Cell (Sejt) című tudományos folyóiratban nemrég közzétett tanulmány szerint kizárólag Petri-csészében, méhen kívül kitenyésztett őssejtekkel, megtermékenyített petesejtek használata nélkül hoztak létre magzati struktúrákat, melyeket szintetikus embrióknak neveztek el.

Az egerek embrionális őssejtjeiből kifejlesztett embriómodelleknek dobogó szíve, méhlepénye és kialakuló vérkeringése volt fennállásuk nyolcadik napján.

“Az embrió a legjobb szerv-előállító szerkezet és a legjobb 3D-s bionyomtató, s megpróbáltuk utánozni munkáját”

– örvendezett sátáni kísérletükön Jakov Hanna professzor, a kutatócsoport vezetője, a Weizmann Intézet molekuláris genetikai osztályának munkatársa.

Ugyan a tudósok azt vallják, hogy ez a szintetikus embrió hatalmas segítség lehet az őssejt kutatásban, ez is csak egy újabb módszer arra, hogy szembeszálljanak a biológia törvényeivel, és hogy mesterségesen előállított szerveket és szöveteket rakhassanak az emberekbe az egyes transzplantációk során, ezáltal a tudományvallás messianisztikus jellegét egyre inkább elmélyítsék.

Agyrém: Kínai tudósok emberi sejteket tartalmazó vesét növesztettek sertésembriókban

A modern világ cirkusza hamarosan bemutatja: emberek tömegei disznó szervekkel

(Neokohn nyomán Szent Korona Rádió)