Újra szélsőbaldali antifa fesztivált tartanak Magyarországon

A februári jelenetek óta aligha kell bemutatni, hogy a különböző szélsőbaloldali rendezvények, zenekarok milyen közönséget vonzanak hazánkba – akár külföldről. Szeptember 16-án Szombathelyre látogatnak az anarchista terroristák.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Végállomás Klubban évek óta megrendezik a Punkmaraton Fesztivált, mely rendszeresen teret enged több hazai és külföldi antifasiszta zenekarnak. A kettős mércét jól mutatja, hogy amíg ezek a rendezvények zavartalanul lezajlanak, addig a “náci” koncerteket és megemlékezéseket próbálja betiltani a hatalom, a külföldi vendégeket pedig legtöbbször már a saját hazájukban feltartóztatja a rendőrség. Holott a nyugati szélsőbaloldal rendszeresen követ el merényleteket és terrortámadásokat olyan célpontok ellen, akiket ők nácinak bélyegeznek.

Külön figyelemreméltó, hogy Ausztriából és Németországból is lesznek fellépők, valószínű tehát, hogy ismét nemzetközi antifa elemek érkeznek Magyarországra. Emlékezetes, hogy a Kitörés túra napjaiban a magyar titkosszolgálatoknak nem sikerült meggátolniuk az erőszakos csoportok hazánkba való beutazását. A pintéri rend sokáig még a beazonosításukkal is adós maradt, ezért a szokásos kérdéseinket feltettük a szervezőknek, hátha eljut a megfelelő helyre.

 

Ezúttal fiatal édesanyát vertek össze „bátor” antifasiszták Németországban

Antifaterror: a Hammer banda rémtettei

A radikális baloldal hálózata, avagy a Szabad Terek

(Magyart Jelen nyomán Szent Korona Rádió)