Migránsok között tört ki tűzharc a szabadkai Lidl parkolójában, egyiküket meglőtték

Déli határvidékünkön élők helyzete egyre kritikusabb. Már nem “csak” az erdőben lövöldöznek a migránsok, hanem Szabadka utcáin is. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Migránsok lövöldöztek Szabadkán, a Lidl üzletlánc Papp Pál utcában lévő áruházának parkolójában. Egy migráns megsérült, őt a helyszínen ellátták, majd kórházba szállították.

18 óra 30 perc környékén a városközponttól néhány száz méterre található zsúfolt bevásárlóközpontban lövöldöztek a migránsok Szabadkán. 4-5 fő vett részt a tűzharcban, egyikük megsebesült. A szemtanuk elmondása szerint 4-5 lövés hangzott el. A sérültet a kórházba szállították. A rendőrök gyorsan a helyszínre érkeztek és összegyűjtötték, majd elvitték az elkövetőket

Szemtanúk elmondása szerint egy sérült migráns összeesett, több személy pedig elmenekült. „Lövöldöztek itt a parkolóban. Ültem az autóban, egyszer csak elkezdődött a lövöldözés, láttam, hogy a férfi rátámaszkodik az autómra, láttam, hogy meglőtték, hívtam a rendőröket, a többiek szétszaladtak.”

A kiérkező mentősök a sérült migránst ellátták, a rendőrök pedig két migránst elvezettek. A terepen több töltényhüvelyt is látni lehetett. Az összesereglett vásárlók értetlenül álltak a helyzet előtt, mint mondják, hihetetlen, hogy már a város központjában is lövöldöznek az illegális bevándorlók, nem csak az erdő mélyén.

(Pannon RTV nyomán Szent Korona Rádió)