Tűzharc tört ki a magyar határ mellett és több robbanás is történt

Nem ez az első eset, hogy a déli határ túloldalán lövöldözés tör ki az illegális bevándorlók között. Persze ahogy már megszokhattuk, mindegyikük életerős, fiatal férfi, nincsenek köztük nők vagy gyerekek.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

 

A Pannon RTV meg nem erősített információ szerint Palicsnál két rivális, egymással szemben álló afgán migránsbanda között összecsapás tört ki. Állítólag fél 8 körül kezdtek lőni egymásra mintegy fél órán keresztül, ezt követően pedig két robbanást hallották a helyiek. Késő este, fél 11 tájban egy-egy újabb robbanás volt hallható a radanováci, valamint a makkhetesi erdőben is.

A héten kiderült, az embercsempészeket albán bűnözők látják el fegyverekkel a főképp afganisztáni és marokkói embercsempész bandákat.

Az első fegyveres migránsösszecsapás 2022. július 2-án tört ki a makkhetesi erdőben, azóta pedig lényegében mindennapossá vált a helyzet, amelyre egyetlen egy másik migránsútvonalon sincs példa a mai napig. Egyedül a vajdasági részen lövöldöznek migránsok, amelyet egy szír embercsempész is megerősített a BIRN portálnak.

Testi sértést követett el egy szlovén rendőr ellen az afgán migráns

Egy kávézó vendégeire támadtak a késsel felfegyverzett migránsok Szerbiában