Debrecenben is az utcára vonulnak a deviánsok

Szombaton Debrecenben is az utcára vonulnak a homoszexuálisok, hogy “együtt ünnepeljék az elfogadást és az egyenlőséget”. Ez mutatja, hogy már nem csak Budapesten, de a vidéki városokban is előszeretettel erőltetik rá az emberekre a deviáns party-kat.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Hamisítatlan létrontó eseménnyel készül az LMBTQP-lobbi szombat délután a debreceni Margit téren.

“A CívisColors csapata szeretettel hív minden kedves érdeklődőt a Margit téren tartandó, szabad és kötetlen piknikre, ahol együtt ünnepeljük az elfogadást és az egyenlőséget, valamint elbúcsúztatjuk a nyarat. Ezen az eseményen szeretnénk köszönteni a civil szervezeteket, akik szívügyüknek tartják a sokszínűséget és a queer közösség melletti kiállást. Ne hagyjátok ki ezt az eseményt, amely tele lesz jó hangulattal, kikapcsolódással és közösségi élményekkel egyaránt!”

– olvasható az esemény leírásában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CívisColors (@civiscolors) által megosztott bejegyzés

A Facebook-eseményben a szervezők részletesen leírják, mit érdemes a résztvevőknek vinni, és azt is megemlítik, hogy a program nem ér véget naplementekor, az esti órákban ugyanis After Partyval folytatódik a nap.

A program az Emberség Erejével Alapítvány támogatásával jött létre és további támogatói a Masculan, Alternatív Közösségek Egyesület, MKKP és a Budapest Pride.

A Cíviscolors egy nagyrészt fiatalokból álló debreceni székhelyű informálisan szerveződő queer közösség.

“Úgy érezzük, hogy Magyarország második legnagyobb városa is megérdemli azt, hogy az itt élő queer emberek is szabadon, nyugodtan éljenek. A célunk egy támogató és biztonságos közeget teremteni és küzdeni a queer jogegyenlőségért, akár az aktív állampolgárság eszközeivel is. Legfőképp kapcsolatépítési, szórakozási és edukatív jellegű eseményeket szervezünk. Szeretnénk egy olyan színes közösséget létrehozni, ahol bátran lehet az ember az, aki szeretne. Minden héten péntekenként találkozunk az Alternatív Közösségek Egyesülete terében, ahol az előre eltervezett programokat szervezünk vagy csak kicsit kiengedünk a hét végére. Ha van kedved, akkor csatlakozz a csoportunkhoz, vagy látogass el egy pénteki alkalmak egyikére”

– olvasható a szervezet bemutatkozásában.

USA bíróság: Nincs joguk a szülőknek megvédeni az LMBTQP-től a gyermekeiket

Hazánkban is lecsapott az LMBTQP-cenzúra

(Humen online nyomán Szent Korona Rádió)