Vera Jourová: Az EU megvédi az LMBTQ-személyeket a vallásoktól

Az EU-s politikus kijelentette, elítélik, „ha egy vallás nevében lépnek fel az LMBTQ-közösségekhez tartozókkal szemben”. Itt szükségeltetik megjegyezni, hogy még sosem láttunk agresszív keresztényeket LMBTQP-személyekre (vagy ha úgy tetszik buzeránsokra és barátaikra – a szerk.) támadni, viszont már írtunk arról korábban hogyan támadnak ezek például katolikusokra Amerikában. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Vera Jourová, az Európai Bizottság átláthatóságért és értékekért felelős tagja az Európai Parlament plenáris ülésén kijelentette: az EU elítéli, „ha egy vallás nevében lépnek fel az LMBTQ-közösségekhez tartozókkal szemben”.

A politikus közölte, a bizottsággal azon dolgoznak, hogy megvédjék a vallás és a meggyőződés szabadságának értékeit, illetve az összes vallás követőit az erőszakkal, a megkülönböztetéssel és a támadásokkal szemben. Ugyanakkor elítélik a vallás nevében elkövetett erőszakot, és az LMBTQ-személyek elleni támadásokat.

Kapcsolódó cikkeinkből kiderül kik is viselkednek agresszívan:

Na kivel találkoztak a vármegyések a balatoni strandon?

Megint keresztény rendezvényt akart provokálni az LMBTQP-lobbi, de a tervezett rendezvény bátorság és támogatottság hiányában elmarad

(Vadhajtások.hu nyomán Szent Korona Rádió)