Feldarabolta szeretőjét a híres homoszexuális séf, mert az nem tudta elfogadni, hogy szakított vele

Meggyilkolta, majd feldarabolta homoszexuális szeretőjét a spanyol Youtube séf, majd a testrészeket zacskóba csomagolva különböző helyeken rejtette el. A gyilkosság oka, hogy az elmebeteg férfi sebész partnere nem tudta elfogadni a szakítást, ezért lesújtott a rossz hír miatt egyébként is gondterhelt férfira. Íme ismét egy agresszív, közveszélyes deviáns, akiket sajnos egyre több alkalommal fedezhetünk fel.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Egy Spanyolországban népszerű színész házaspár, Rodolfo Sancho és Silvia Bronchalo fiát azzal vádolják, hogy Ko Phangan thaiföldi üdülőszigeten feldarabolt egy kolumbiai férfit, akihez szexuális viszony fűzte.

A helyi rendőrség közlése szerint a 29 éves Daniel Sancho Bronchalo előre megfontolt szándékkal meggyilkolta, majd a bűncselekmény elfedése céljából feldarabolta Edwin Arrieta Arteaga 44 éves kolumbiai sebészt, akinek műanyag zacskókba csomagolt testrészeit egy szeméttelepen és a tengerben rejtette el. Miután az emberi maradványokat megtalálták, a séfként dolgozó és saját YouTube-csatornát működtető spanyol férfi maga jelentkezett a rendőrségen, hogy bejelentse Arteaga eltűnését, de végül bevallotta, hogy megölte a férfit.

Rendőrségi forrásokra hivatkozó thaiföldi médiajelentések szerint Sancho, aki üdülni ment a Szamuj-szigetekhez tartozó, a full moon party bölcsőjeként ismert turistaparadicsomba, azt vallotta a rendőröknek, hogy romantikus kapcsolat fűzte őket egymáshoz, ő szakítani akart, de az áldozat ezt nem volt hajlandó elfogadni.

Egy biztonsági kamera által készített felvételen együtt látható a két férfi egy motoron.

A tettes vasárnap hét olyan helyszínt mutatott meg a rendőrségnek, ahol részeket rejtett el a feldarabolt holttestből.

Gyilkosság miatt tartóztatták le az Anna Frankot megszemélyesítő drag queent

Újabb transznemű által elkövetett brutális gyilkosság az USA-ból

LMBTQP-lobbi fiataloknak a Szigeten – Jézus transzneműségét is bizonygatják a felforgatók

(444 – Szent Korona Rádió)